ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Nicki Minaj: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο σύζυγός της

Έχει καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού

Nicki Minaj: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο σύζυγός της

Ο Kenneth Petty ήταν υποχρεωμένος να ενημερώσει τις αρχές όταν μετακόμισε, επειδή το 1995 είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού, ο 44χρονος δεν ενημέρωσε τις αρχές, όταν εγκαταστάθηκε στην Καλιφόρνια το 2019, μαζί με την Nicki Minaj.

Πέρα από την ποινή του κατ’ οίκον περιορισμού, του επιβλήθηκε πρόστιμο 55.000 δολαρίων, σύμφωνα με την εισαγγελία. Η αμερικανική νομοθεσία προβλέπει ότι οι καταδικασθέντες για σεξουαλικά εγκλήματα έχουν περιθώριο πέντε ημερών για να ενημερώσουν τις αρχές αν αλλάξει ο τόπος κατοικίας τους.

Αρχικά, ο Petty είχε δηλώσει αθώος όταν εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου για πρώτη φορά το 2020, αλλά τον περασμένο Σεπτέμβριο άλλαξε στάση και δήλωσε ένοχος. Στην τελευταία ακροαματική διαδικασία οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι ο κατ’ οίκον περιορισμός δεν είναι αρκετά αυστηρή ποινή και είχαν ζητήσει στον δικαστή να του επιβάλει φυλάκιση.

Μετά την ανακοίνωση της ποινής, η Nicki Minaj ανάρτησε στο Instagram δύο φωτογραφίες: μία του συζύγου της με τον γιο τους και μία στην οποία ποζάρουν και οι τρεις. Ο Petty και η ράπερ γνωρίζονταν από παιδιά, αλλά η σχέση τους ξεκίνησε στα τέλη του 2018. Ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν και έχουν αποκτήσει ένα παιδί.

Τον περασμένο Αύγουστο η γυναίκα την οποία αποπειράθηκε να βιάσει ο Petty- σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση- έκανε μήνυση στο ζευγάρι. Σε αυτή υποστήριξε ότι οι δυο τους την παρενοχλούσαν προκειμένου να προσπαθήσουν να την κάνουν να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.