Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Γ.Καπουτζίδης έχει κάποιο χρέος ηθικό να κάνει την απενοχοποίηση των ενοχών των γκέι»

Σε δηλώσεις για τον Γ. Καπουτζίδη προχώρησε ο Ν. Αποστολόπουλος μεταξύ άλλων

Νίκος Αποστολόπουλος: «Ο Γ.Καπουτζίδης έχει κάποιο χρέος ηθικό να κάνει την απενοχοποίηση των ενοχών των γκέι»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» παραχώρησε ο γνωστός σχεδιαστής όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Δεν αποφάσισα εγώ να ασχοληθώ με τη μόδα, η μόδα αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί μου. Έγινα παγκοσμίως γνωστός από το Παρίσι και οι Έλληνες ήρθαν πολύ γρήγορα να ψωνίσουν από μένα. Η Ελλάδα είναι μια χώρα αλαλούμ. Μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων είναι αγενείς και τεμπέληδες, αυτούς τους Έλληνες δεν τους έχω σε εκτίμηση.

Πηγαίνω συνέχεια στο Παρίσι, αλλά τώρα θέλω να αγοράσω κι ένα σπίτι στο Μπαλί. Όσο περνάει ο καιρός γίνομαι πολύ μοναχικός. Δεν θα έκανα άλλο γάμο. Θέλω στις σχέσεις μου να υπάρχει μόνο ερωτισμός και πάθος. Δεν θέλω δέσμευση», είπε αρχικά ο σχεδιαστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον Γ. Καπουτζίδη, ο Ν. Αποστολόπουλος είπε: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ανοιχτοχέρης και μέσα στο γέλιο, αλλά στην πορεία άλλαξε. Δεν ξέρω, έχει κάποιο χρέος ηθικό να κάνει την απενοχοποίηση των ενοχών των γκέι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.