ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βέρτης, Τσαλίκης και Πάολα τραγούδησαν σα να μην συμβαίνει τίποτα μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη (upd)

Κοινός σκοπός όλα τα έσοδα να διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων, όπως είπαν

Βέρτης, Τσαλίκης και Πάολα τραγούδησαν σα να μην συμβαίνει τίποτα μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη (upd)

(Ανανέωση, αρχικό κείμενο 5/3, 23:41) Τέσσερις ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη που άφησε πίσω της 57 νεκρούς, ο χρόνος σταμάτησε για κάποιους, όχι όμως για όλους. 

Διάθεση για διασκέδαση δεν υπήρχε, όχι πάλι για όλους.

O Νίκος Βέρτης αποφάσισε να τραγουδήσει κανονικά σαν να μη συμβαίνει τίποτα στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με σκοπό όλα τα έσοδα να διατεθούν στις οικογένειες των θυμάτων.

Να πούμε ότι οι συγγενής των θυμάτων δεν έχουν ανάγκη από χρήματα.

Συμπόνια θέλουν και σιωπή αυτές τις στιγμές.

«Η επιχείρηση, οι καλλιτέχνες και το προσωπικό αποφάσισαν να λειτουργήσουν τη σημερινή βραδιά παρότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην πατρίδα μας μετά το τραγικό δυστύχημα των τελευταίων ημερών. Θεωρήσαμε ότι το πένθος μας θα το δείξουμε πιο έμπρακτα βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που ίσως αυτές τις μέρες χρειάζονται τη βοήθειά μας πέρα από το να δώσουμε αίμα.

Τα έσοδα λοιπόν της σημερινής βραδιάς θα πάνε στις οικογένειες των θυμάτων που φυσικά κανένα χρηματικό ποσό δε μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους. Όπως επίσης, στους ηρωικούς συνανθρώπους μας που όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται εκεί παρόντες και καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Νίκος Βέρτης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιώργος Τσαλίκης που εμφανίζεται με τον Γιώργο Γιαννιά, όπου όπως υποστήριξε ο ίδιος μέσα από τη μουσική έρχεται η θεραπεία!

Και ότι στο νυκτερινό κέντρο δουλεύουν 50-60 άτομα που έχουν ανάγκη την δουλειά.

Να πούμε πάλι εδώ ότι νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα καλλιτέχνες όπως η Άννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή και ο Αντώνης Ρέμος έκαναν γνωστό στο κοινό τους πως οι εμφανίσεις τους αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας, ως ελάχιστη ένδειξη πένθους.

Είμαστε σίγουροι πως και οι εργαζόμενοι των εν λόγω επιχειρήσεων που αποφάσισαν να ανοίξουν, στην απόφαση του επιχειρηματία να παραμείνει κλειστό το κέντρο δεν θα έφερναν αντίρρηση, αντιθέτως.

Επίσης αν ο Γ.Τσαλίκης σκέφθηκε τους εργαζόμενους, θα μπορούσε σε συνεννόηση με τον έταιρο του σχήματος τον Γ.Γιαννιά, να δώσουν οι ίδιοι μέρος του σαφώς πιο υψηλού μισθού τους στους 50-60 εργαζόμενους που ανέφερε ο Γ.Τσαλίκης.

Ένα ακόμα μαγαζί που αποφάσισε να ανοίξει και να «διασκεδάσει» το κοινό, είναι το κέντρο που εμφανίζεται η Πάολα. Με την διαφορά του ότι ο Γιάννης Πλούταρχος που εμφανίζεται μαζί της δεν εμφανίστηκε δηλώνοντας ότι θα απέχει λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη.

Και εδώ η τραγουδίστρια ισχυρίστηκε ότι τα έσοδα θα πάνε στο νοσοκομείο της Λάρισας!

Κατά την έναρξη του προγράμματός της τόνισε:

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουν για το νοσοκομείο της Λάρισας».

Πάλι εδώ να πούμε πως η γενναιότητα θα ήταν να τηρούσε το πένθος, όπως τα υπόλοιπα κέντρα και αν ήθελε να βοηθήσει το νοσοκομείο της Λάρισας να το είχε κάνει ήδη μόνη της.

@georgelouko♬ πρωτότυπος ήχος – Γιωργος Λ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.