ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντάρια Μπόνταρ: Η «καυτή» 22χρονη δημοσιογράφος της Σαχτάρ Ντόνετσκ προκαλεί «εγκεφαλικά» (φωτό-βίντεο)

Η Ουκρανή ξεκίνησε ως μοντέλο, ακολούθησε καριέρα influencer αλλά την κέρδισε η δημοσιογραφία

Ντάρια Μπόνταρ: Η «καυτή» 22χρονη δημοσιογράφος της Σαχτάρ Ντόνετσκ προκαλεί «εγκεφαλικά» (φωτό-βίντεο)

Η Ντάρια Μπόνταρ είναι τα τελευταία χρόνια το πρόσωπο της Σαχτάρ Ντόνετσκ στα media αφού είναι η δημοσιογράφος που κάνει τις συνεντεύξεις και το ρεπορτάζ για την ομάδα της Ουκρανίας. Στο πρόσφατο παρελθόν έχει καλύψει και το ρεπορτάζ της Εθνικής Ουκρανίας.

Ταξιδεύει μαζί με την Σαχτάρ σε όλα τα μέρη του κόσμου και έχει επισκεφτεί κορυφαία γήπεδα της Ευρώπης.

Η Ουκρανή ξεκίνησε ως μοντέλο, ακολούθησε καριέρα influencer αλλά την κέρδισε η δημοσιογραφία.

Από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της θεωρεί τη συνέντευξη που πήρε από τον Ζοσέ Μουρίνιο στο περιθώριο του αγώνα της Σαχτάρ με την Ρόμα στην πρωτεύουσα της Ιταλίας. Δηλώνει επίσης χορεύτρια και λατρεύει να γνωρίσει νέα μέρη και νέες γεύσεις.

Η Ντάρια έχει έναν ακόμη σοβαρό λόγο να αγαπά το ποδόσφαιρο. Είναι παντρεμένη με τον διεθνή Ουκρανό αμυντικό, τον Βαλερί Μπόνταρ, ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία της Σαχτάρ και τα τελευταία χρόνια παίζει στην πρώτη ομάδα της με επιτυχία.

Τον Απρίλιο του 2021 μάλιστα είχε ταξιδέψει στην Ελλάδα αφού η Σαχτάρ έπαιξε με τον Ολυμπιακό στο διεθνές φιλικό που είχε φιλοξενηθεί στο Καραϊσκάκη.

Η Ντάρια είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφό της ο οποίος το 2019 ήταν αρχηγός της Ουκρανίας στην κατάκτηση της 1ης θέσης στο Παγκόσμιο Κ-20.

Το ζευγάρι αγαπά την Ελλάδα και έχει έρθει διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη.

Απολαύστε την:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.