ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντέμι Μουρ-Μπρους Γουίλις: Θα αποκτήσουν το πρώτο τους εγγόνι (φωτό)

Η κόρη τους, Ράμερ, περιμένει το πρώτο της παιδί

Ντέμι Μουρ-Μπρους Γουίλις: Θα αποκτήσουν το πρώτο τους εγγόνι (φωτό)

Παππούδες ετοιμάζονται να γίνουν ο Μπρους Γουίλις και η Ντέμι Μουρ, καθώς η κόρη τους Ράμερ είναι έγκυος.

Η 34χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, όπως αποκάλυψε το ζευγάρι σε μια κοινή ανάρτηση στο Instagram χθες με ένα καρουζέλ φωτογραφιών.

Στο πρώτο στιγμιότυπο, ο μέλλων πατέρας τυλίγει το χέρι του γύρω από την φουσκωτή κοιλιά της και δίνει ένα γλυκό φιλί, ενώ η Ράμερ Γουίλις χαμογελά. Σε μια άλλη φωτογραφία δείχνει την σιλουέτα της καθώς στέκεται κοντά σε ένα παράθυρο.

Στα ευχάριστα νέα αντέδρασε φυσικά η Ντέμι Μουρ, η οποία φαίνεται πως έχει ήδη μπει στο ρόλο της περήφανης γιαγιάς. Σε ανάρτησή της λοιπόν στο Instagram, όπου μοιράστηκε τις ίδιες φωτογραφίες με αυτές της κόρης της, έγραψε: «Μπαίνοντας, στην καυτή, τρελή, ανισόρροπη εποχή που λέγεται γιαγιά». «Τόσο ευτυχισμένη για εσάς αγάπη μου» πρόσθεσε αργότερα στα σχόλια.

Ακολούθησαν οι ευχές της δεύτερης συζύγου του Μπρους Γουίλις, Έμμα Χέμινγκ Γουίλις: «Νέα για μωρό είναι χαρούμενα νέα!!! Συγχαρητήρια Ράμερ Γουίλια και Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας. Είμαστε ενθουσιασμένοι εδώ πέρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το μωρό θα είναι το πρώτο εγγόνι για τους γονείς της Ράμερ, Μπρους Γουίλιε και η Ντέμι Μουρ. Το πρώην ζευγάρι έχουν επίσης άλλες δύο κόρες, την 28χρονη Ταλούλα και την 31χρονη Σκουτ. Ο Μπρους Γουίλις έχει επίσης αποκτήσει άλλες δύο κόρες, την 8χρονη Έβελιν και την 10χρονη Μέιμπελ με την τωρινή του σύζυγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.