ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

O A.Ζβέρεφ ευχήθηκε για γενέθλια της Σ.Τομάλα: «Χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά σου για 16η φορά» (φωτο)

Ο Γερμανός τουρίστας της ευχήθηκε μέσω Instagram

O A.Ζβέρεφ ευχήθηκε για γενέθλια της Σ.Τομάλα: «Χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλιά σου για 16η φορά» (φωτο)

Παρά τις φήμες που ακούστηκαν και γράφτηκαν για κρίση στη σχέση τους η Σοφία Τομάλα και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. 

Ο 25χρονος Γερμανός τενίστας έκανε διακοπές στις Μαλδίβες μαζί με την παρουσιάστρια της γερμανικής τηλεόρασης και μάλιστα γιόρτασαν μαζί τα 33α γενέθλια της.

Ο Σάσα της ευχήθηκε μέσω Instagram και έγραψε για τα γενέθλιά της: «Χρόνια πολλά για τα 18α γενέθλια σου, για 16η φορά». Η Σοφία Τομάλα από την άλλη τον ευχαρίστησε δημόσια για τις ευχές και την αγάπη και ανέβασε πολλές φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Παράλληλα η Τομάλα “αποκάλυψε” με στοιχεία ότι στο ξενοδοχείο που έμεναν είδε τον αγαπημένο της σε ρόλο σεφ για εκείνη! Οι δύο τους είναι μαζί για ένα χρόνο και όπως έχει πει παλαιότερα ο τενίστας θα παντρευτούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.