ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Δημήτρης Πολιτάκης αποχώρησε από το «MasterChef 2023» – «Αν σας λείψει η φωνή μου καλέστε στο 090…» (φώτο)

Έφτασε μέχρι την τελική 7άδα του μαγειρικού διαγωνισμού και έκανε μία δημοσίευση γι' αυτό

Ο Δημήτρης Πολιτάκης αποχώρησε από το «MasterChef 2023» – «Αν σας λείψει η φωνή μου καλέστε στο 090…» (φώτο)

Ο Δημήτρης Πολιτάκης είναι ο παίκτης που αποχώρησε χθες το βράδυ από το «MasterChef 2023» και μετά την προβολή του επεισοδίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση.

Οι δυο τους με τον Αλέξανδρο, κλήθηκαν να φτιάξουν ένα πιάτο αντιγραφής.

Η κακή του ψυχολογία δεν του επέτρεψε να αποδώσει όπως θα ήθελε και το βγήκε και το πιάτο του βγήκε ημιτελές με αποτέλεσμα οι βαθμολογίες να κυμαίνονται στο 4 και στο 5.

Έφτασε μέχρι την τελική 7άδα του μαγειρικού διαγωνισμού και έκανε μία δημοσίευση γι’ αυτό.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, έκανε την πρώτη του ανάρτηση με μία φωτογραφία του από το ριάλιτι μαγειρικής και ένα μακροσκελές μήνυμα.

«Φτάνοντας πλέον αυτό το μαγειρικό ταξίδι στο τέλος του, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους/ες με στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες , η οποία ήταν αναμφίβολα γεμάτη έντονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Ειδικότερα, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους κριτές: Κύριο @s.kontizas , @ioannidispanos και @chef_koutsopoulosleonidas για τις συμβουλές, την υπομονή , την ανοχή τους και την κατανόηση που υπέδειξαν. Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τον μέντορα μας @alexandros_charalabopoulos για την καθοδήγηση και τη βοήθεια που μου παρείχε με τις γνώσεις και την εμπειρία του . Ελπίζω η φωνή μου να μην σας λείψει απ’ την οθόνη σας και οποίος την έχει ανάγκη καλέστε στο …09090090» έγραψε ο Δημήτρης Πολιτάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.