Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;

Δημιουργεί σύγχυση και αυταπάτες

Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Ποια είναι τα 4 ζώδια που πρέπει να προσέξουν;

Στις 21/08/2022 ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και θα φέρει σύγχυση, μπερδέματα και παρεξηγήσεις.

Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, τόσο για κάποια λάθη που μπορεί από αφηρημάδα να κάνετε στη δουλειά, όσο και για κάποια παρασκηνιακή δραστηριότητα συναδέλφων σας. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας, καλό είναι για τη σχέση σας να μη θυμηθείτε ξανά λάθη του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις φιλικές αλλά και τις ευρύτερα κοινωνικές σας παρέες, διότι εσείς μπορεί να είστε δοτικοί, αλλά ίσως υπάρχουν και κάποιοι που αυτό το εκμεταλλεύονται. Προσέξτε με ποιους μοιράζεστε κάποιες εξαιρετικές ιδέες και σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας δημιουργήσει σύγχυση κάτι που θα σας οδηγήσει σε παραλήψεις και λάθη στην εργασία σας τα οποία, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα σας στοιχίσουν. Να είστε προσεκτικοί και σε ό,τι αφορά τους οικείους σας γιατί μπορεί να συμβούν παρεξηγήσεις και εντάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είστε προσεκτικοί με αυτή την όψη, όχι μόνο στο τι λέτε και πως το λέτε αλλά και στο που το λέτε. Οι πιθανότητες να διαρρεύσουν μυστικά σας και να εκτεθείτε είναι υψηλές. Από την άλλη, και εσείς να φιλτράρετε και να διασταυρώνετε αυτά που ακούτε για τυχόν ψέματα.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε πιο συνετοί σε σχέση με τα έξοδά σας καθώς μπορεί να προβείτε σε αγορές όχι με γνώμονα τι ουσιαστικά έχετε ανάγκη αλλά για να καλύψετε κάποια συναισθηματικά σας κενά. Επίσης, θα νιώσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι γύρω σας που προσπαθούν, ποικιλοτρόπως, να σας εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή έχει τη δυναμική να σας προκαλέσει ένα συναισθηματικού είδους μπέρδεμα και να σας αποσυντονίσει σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Επίσης, άλλα θα ακούτε και άλλα θα καταλαβαίνετε ή άλλα θα πιστεύετε και άλλα θα λέτε, ίσως γιατί δεν θέλετε να «χαλάσετε καρδιές».

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι με την όψη αυτή καθώς κάποια τρέχοντα γεγονότα θα σας φτάσουν στα όριά σας. Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητά σας δεν θα είναι εύκολη, ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγετε να ταλαιπωρείστε με το να μεγεθύνετε στο μυαλό σας και το παραμικρό που συμβαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, καθώς με την όψη αυτή εύκολα μπορεί να σας «πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες». Σε ό,τι αφορά τις φιλικές σας σχέσεις, καλό είναι να εμπιστεύεστε μόνο όσους σας έχουν ήδη αποδείξει ότι το αξίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι και να αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις γιατί δεν ξέρετε αν θα καταφέρετε να τις τηρήσετε. Παράλληλα, να μην πιστέψετε τις υποσχέσεις ατόμων είτε από το οικογενειακό, είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο και να θέλετε μέσα σας να πιστέψετε τα όμορφα λόγια που θα ακούσετε, ακόμα και από πολύ κοντινούς σας ανθρώπους, θα πρέπει να είστε υποψιασμένοι και να μην αφεθείτε ούτε για μια στιγμή. Επίσης, ορισμένους θα σας ταλαιπωρήσει μια αναβολή ή καθυστέρηση σε ένα προσχεδιασμένο ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα μυστικά σας, ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτά αφορούν σε μια κρυφή ερωτική σας ιστορία γιατί, αν αποκαλυφθούν λεπτομέρειες, θα εκτεθείτε. Επίσης, σε σχέση με τα οικονομικά σας, αποφύγετε να ασχοληθείτε με επενδύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά, τόσο τις προσωπικές σας σχέσεις, όσο και τις επαγγελματικές καθώς, στην προσπάθειά σας να τους ικανοποιήσετε όλους, ίσως υποσχεθείτε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Επίσης, προσπαθώντας «να πιαστείτε» από κάτι καλό μπορεί να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.