ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γ. Αγγελόπουλος αποκαλύπτει για τον γάμο του: «Μπορεί να γίνουν και κάποια λάθη – Να έχουμε ξεχάσει κάποιον»

«Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά»

Ο Γ. Αγγελόπουλος αποκαλύπτει για τον γάμο του: «Μπορεί να γίνουν και κάποια λάθη – Να έχουμε ξεχάσει κάποιον»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του αποκάλυψε μεταξύ άλλων λεπτομέρειες για τις διαδικασίες του γάμου του με την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα Βαμβακούση, λίγες μόνο ημέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι παντρεύεται την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, με κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα και την Ειρήνη Λουπασάκη.

Μιλώντας στο «Το Πρωινό», ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στους καλεσμένους και τα προσκλητήρια:

«Για τους καλεσμένους είναι πάρα πολλοί φίλοι μας σε αριθμό και αισθάνομαι λίγο άβολα που πολλούς από αυτούς δεν κατάφερα να τους καλέσω στο τηλέφωνο και απλά στείλαμε το προσκλητήριο. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση, ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Τώρα αν έχουμε καλέσει και κάποιον που δεν αισθάνεται πολύ κοντά μας, εμείς καλέσαμε όσους αισθανόμαστε φίλους ή συνεργαστήκαμε ή έχουμε μια καλή σχέση. Δεν έγινε κάτι με πονηρή σκέψη.», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Επειδή το αποφασίσαμε, πριν από έναν μήνα και αυτό πρέπει να το πω, για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο να γίνει το μυστήριο, καταλαβαίνετε τον βαθμό δυσκολίας. Και μπορεί να γίνουν και κάποια λάθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Που σημαίνει να έχουμε ξεχάσει κάποιον, να μην έχω καλέσει εγώ κάποιον, ή να έχει αποσταλεί σε κάποιους προσκλητήριο που είτε δεν είναι πολύ φίλοι μας, είτε μπορεί να μην το περίμεναν. Δεν έγινε κάτι πονηρό όμως», είπε απαντώντας για την «βιασύνη» του να παντρευτούν τόσο γρήγορα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.