ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γ.Καπουτζίδης δεν μπορεί να βρει σύντροφο στην Αίγινα… και αναγκάζεται να έρθει στην Αθήνα

«Αν είναι να έρθει ο έρωτας στη ζωή μου, θέλω να έρθει χωρίς ταλαιπωρία και δράματα»

Ο Γ.Καπουτζίδης δεν μπορεί να βρει σύντροφο στην Αίγινα… και αναγκάζεται να έρθει στην Αθήνα

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, ανέφερε μεταξύ άλλων πως αναγκάζεται να έρχεται Αθήνα από την Αίγινα όπου μένει πλέον μόνιμα, καθώς «ο έρωτας στο νησί είναι λίγος δύσκολος».

«Η πρώτη καραντίνα με βρήκε στην Αίγινα. Εκεί κατάλαβα πως εμένα αυτή η ζωή μου αρέσει. Δεν έχω νιώσει ότι έχω αποτραβηχτεί από τη δημοσιότητα, ίσα ίσα θα ήθελα και περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά.

«Τώρα πηγαινοέρχομαι πολύ στην Αθήνα και δεν μου αρέσει. Ίσως να έχω αποτραβηχτεί λίγο από τον ρόλο του ηθοποιού. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να παίξω, δεν μου λείπει. Ο έρωτας στο νησί είναι λίγος δύσκολος. Για αυτό έρχομαι Αθήνα», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, εξήγησε: «Ο έρωτας σε αυτή την ηλικία και σε αυτή την κατάσταση που είμαι, είναι λίγο διαφορετικός. Έχω κλείσει τα πενήντα, οπότε είναι λίγο διαφορετικός ο έρωτας από ό,τι ήταν στα 20.

Αν είναι να έρθει στη ζωή μου, θέλω να έρθει χωρίς ταλαιπωρία και δράματα. Αν μπορεί να έρθει και να κουμπώσει στην ομορφιά και τη γαλήνη της νησιωτικής ζωής, καλώς να έρθει. Θέλω τη συντροφικότητα, αλλά θέλω και την ησυχία μου, χωρίς μανούρα και καβγάδες».

«Δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να γίνω πατέρα, μοιάζω λίγο και με τα γατιά που έχω, τα οποία είναι ανεξάρτητα», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.