ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο «γύπας» του TikTok Σταύρος Γεωργάς επέστρεψε: «Οι γυναίκες με εκδικήθηκαν γιατί τις παρατούσα» (βίντεο)

«Θα σου πω δυο κουβέντες για να καταλάβεις τι έχει γίνει και γιατί έχω τρολάρει όλη την Ελλάδα» έστειλε σε μια κοπέλα

Ο «γύπας» του TikTok Σταύρος Γεωργάς επέστρεψε: «Οι γυναίκες με εκδικήθηκαν γιατί τις παρατούσα» (βίντεο)

Ο «γύπας του TikTok», Σταύρος Γεωργάς επέστρεψε και απειλεί ότι θα… έβγαζε ένα βίντεο που θα έκλεινε σπίτια, ενώ ανέφερε ότι οι γυναίκες τον εκδικήθηκαν γιατί της παρατούσε.

Για όσους δεν είχατε την… τύχη να τον θυμάστε, να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σταύρος Γεώργας έγινε viral στο ελληνικό TikTok για όλους τους λάθος λόγους. Αποτέλεσε το πρώτο κοινωνικό φαινόμενο του ελληνικού TikTok με ονοματεπώνυμο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έστειλε σε περίπου 6000 γυναίκες το ίδιο μήνυμα.

«Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι».

Όταν οι παραλήπτριες τον άφηναν στο διαβάστηκε, περνούσε στο δεύτερο ηχητικό που ήταν η ιστορία της πρώην του, της «Βασιλικής», η οποία είναι γνωστή ηθοποιός σε σίριαλ που παιζόταν πριν από πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και μέλος θιάσου πασίγνωσου έλληνα κωμικού ηθοποιού.

Τα ηχητικά του μηνύματα μιξαρίστηκαν κι έγιναν viral, ενώ μετά αρχίσαμε να τα ακούμε ακόμα και στα club.

Και παρά το γεγονός ότι έγινε πανελληνίως ρεζίλι, ο «γύπας του TikTok», δεν το έβαλε κάτω και εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η τοξικότητα και ο σεξισμός βρίσκουν γόνιμο έδαφος στα social media επέστρεψε για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις και να απειλήσει έμμεσα πως… αν μιλήσει θα κλείσουν σπίτια.

Σε νέα σειρά βίντεο με ηχητικά του μηνύματα, τα οποία κατακλύζουν και πάλι τα social media τις τελευταίες μέρες, ο Σταύρος Γεώργας στέλνει ξανά μαζικά μηνύματα προκειμένου να εξηγήσει τη δική του θέση για όλα όσα συνέβησαν.

«Θα σου πω δυο κουβέντες για να καταλάβεις τι έχει γίνει και γιατί έχω τρολάρει όλη την Ελλάδα» λέει αρχικά σε ηχητικό μήνυμα που στέλνει σε μια κοπέλα.

«Όπως έχεις παρατηρήσει παρά πολλές γυναίκες έχουν ανεβάσει τα ηχητικά μου. Ο λόγος που με εκδικηθήκανε οι περισσότερες είναι πως με όποια βρισκόμουν από κοντά μετά εξαφανιζόμουν. Θα μου πεις, ρε Σταύρο αυτό ήταν σωστό που έκανες; Μπορεί να μην ήταν σωστό, παρά το γεγονός ότι εγώ ήμουν ξεκάθαρος μαζί τους. Αλλά δεν είχε κάτι άλλο να μου δώσει κάποια. Οπότε να βγω να ξανακάνω τι; Κατάλαβες τι θέλω να σου πω;» συμπληρώνει.

«Πολλές γυναίκες αν έχεις δει έχουν σβήσει τα μηνύματά τους για να φαίνεται ότι μιλάω μόνος μου, κι ακόμα πιο πολλές έχουν ανεβάσει τα πρώτα ηχητικά και δεν έχουν ανεβάσει όλη τη συνομιλία μέχρι κάτω για να δείξουν ότι έχουμε βρεθεί από κοντά» λέει σε άλλο σημείο.

«Το ξέρεις ότι ήμουν έτοιμος να κάνω ένα μεγάλο βίντεο με πάρα πάρα πάρα πολλές γυναίκες για να δείξω στον κόσμο ότι έχω βγει μαζί τους, αλλά μου λέει ο δικηγόρος μου ‘Σταύρο μην το κάνεις αυτό θα είναι πολύ άσχημα τα πράγματα μετά και θα κλείσεις σπίτια’, οπότε δεν έκανα τίποτα» καταλήγει.

@antrasstigmh #antrasstigmh ♬ πρωτότυπος ήχος – antrasstigmi

Μάλιστα, το εν λόγω «παραμύθι» επαναλαμβάνεται σε διάφορες βερσιόν, όπως θα δείτε στα παρακάτω βίντεο!

@antrasstigmh vol4 Σταύρος Γεωργας ξαναχτυπάει και το νιωθει μονος του #a#antrasstigmh ♬ πρωτότυπος ήχος – antrasstigmi

Παράλληλα, σε άλλο βίντεο ακούγεται να… απολαμβάνει τη δημοσιότητα που έχει πάρει η… κατάστασή του. «Τι έχω κάνει» ακούγεται να λέει στο παρακάτω βίντεο, θεωρώντας -μάλλον- ότι έχει κάνει κάποιου είδους επιτυχία.

@antrasstigmh #antrasstigmh ♬ πρωτότυπος ήχος – antrasstigmi

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.