O Λ.Πανταζής αποκαλύπτει πως δημιουργήθηκε το ψευδώνυμο «Λε Πα»

Η ιστορία πίσω από το διάσημο ψευδώνυμο

O Λ.Πανταζής αποκαλύπτει πως δημιουργήθηκε το ψευδώνυμο «Λε Πα»

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ψευδώνυμο «Λε Πα», αποκαλύπτοντας πως «βγήκε» αλλά και την διπλή του σημασία.

Το ψευδώνυμο «Λε Πα» δεν είναι μόνο από τα αρχικά του ονόματός του, αλλά υπάρχει ιστορία πίσω από αυτό.

Όπως εξήγησε αν και «βγήκε» από τα αρχικά του ονόματός του, ωστόσο έχει κι άλλη σημασία, αποκαλύπτοντας την ιστορία πίσω από αυτό.

«Ήμουν στην Ιταλία, είχα πάει για μια συναυλία και στο αεροδρόμιο της Ιταλίας βλέπω ξαφνικά σ’ ένα διαφημιστικό, άρωμα “Αλέν Ντελόν”. Τότε τρελάθηκα! Λέω “είναι καλύτερος αυτός; Θα βγάλω κι εγώ”. Και βγάλαμε κολόνια για τις γυναίκες.

Όμως λεγόταν “Λευτέρης Πανταζής”. Μου είπε ένας φίλος μου διαφημιστής «κάτσε να σκεφτώ μήπως δώσουμε ένα άλλο όνομα». Σκέφτεται, σκέφτεται και μου λέει «βρήκα ένα γαλλικό όνομα», είπε αρχικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μου είπε ο φίλος το “Λε Πα” από τα αρχικά μου αλλά με γαλλική προφορά. Αν το βαλεις με “s” στα γαλλικά σημαίνει “το βήμα”. Κι έτσι γεννήθηκε το ψευδώνυμο», κατέληξε ο τραγουδιστής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.