ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ο Μάικ Τάισον βρήκε την κλήση του στο… μπάσκετ και αυτοπροτάθηκε στους Brooklyn Nets (βίντεο)

Ζήτησε για πλάκα 10ημερο συμβόλαιο από τους Brooklyn Nets

Ο Μάικ Τάισον βρήκε την κλήση του στο… μπάσκετ και αυτοπροτάθηκε στους Brooklyn Nets (βίντεο)

Αν και στα 55 του και παρά τις χρόνιες καταχρήσεις o Μάικ Τάισον διατηρεί την φυσική του κατάσταση σε καλά επίπεδα.

Ο θρυλικός πυγμάχος που είναι ίσως το πιο κακό παιδί των ρινγκ ανέβασε πριν από λίγες ημέρες ένα βίντεο στο Instagram για να μας δείξει τις μπασκετικές του ικανότητες.

Με το τσιγάρο στο στόμα σουτάρει και σκοράρει. Έχοντας πίστη στις ικανότητες του και στο μπάσκετ γράφει για πλάκα πως είναι έτοιμος για ένα δεκαήμερο συμβόλαιο στο NBA και καλεί τους Brooklyn Nets να τον τσεκάρουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.