ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Ο Μπραντ Πιτ μηνύει την Αντζελίνα Τζολί – Ποιος ο λόγος;

Η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος

Ο Μπραντ Πιτ μηνύει την Αντζελίνα Τζολί – Ποιος ο λόγος;

Το 2008, όταν ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί ήταν ακόμη ζευγάρι, αγόρασαν από κοινού έναν αμπελώνα στην Νότια Γαλλία. 

Σήμερα, 13 χρόνια μετά, το περιουσιακό αυτό στοιχείο φαίνεται να δημιουργεί εντάσεις στο πάλαι ποτέ ζεύγος «Μπραντζελίνα», μιας και ο Μπραντ Πιτ μηνύει την πρώην σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κατηγορεί την Τζολί πως «επεδίωξε την πρόκληση βλαβών» όταν αυτή αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό της από τον αμπελώνα σε έναν Ρώσο ολιγάρχη.

Ο Μπραντ Πιτ σημειώνει επίσης πως η απόφασή της Αντζελίνα Τζολί να πουλήσει το μερίδιό της, τον εξανάγκασε σε συνεργία με «έναν άγνωστο με δηλητηριώδεις συνδέσμους και σκοπούς».

Ο Πιτ υποστηρίζει πως είχαν συμφωνήσει με την πρώην σύζυγό του να μην πουλήσουν τα μερίδια του αμπελώνα χωρίς πρώτα να το έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αντζελίνα Τζολί δεν έχει κάνει ακόμη κάποια δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.