
Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος ήταν καλεσμένος το πρωί της Κυριακής (02/11) στην εκπομπή «Xαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA και μίλησε και για τα δύο τους παιδιά.
Αρχικά, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος παραδέχτηκε ότι αισθάνεται άβολα όταν βλέπει αφιερώματα για εκείνον, ενώ εξήγησε τις αλλαγές που του έφερε η πατρότητα.
Όπως εξήγησε, η μεγαλύτερη αλλαγή που είδε να συμβαίνει στη ζωή του, ήταν ότι το παιδί έγινε το κέντρο της ζωής του.
«Νιώθω άβολα όταν βλέπω τέτοια βίντεο. Γιατί να το κρύψω; Ασχολούμαι αρκετά με τον εαυτό μου.
Όλη μέρα μαζί μου είμαι», είπε μετά την προβολή ενός αφιερωματικού βίντεο για την καριέρα του.
Αμέσως μετά αναφέρθηκε στην πατρότητα και τις αλλαγές που έχει δει να συμβαίνουν στη ζωή του.
«Όταν λέω ότι γίνεται το κέντρο το παιδί, δεν εννοώ ότι το αντιλαμβάνεσαι, ούτε ότι το επιτρέπεις, ούτε ότι το κάνεις εσύ.
Γίνεται αυτόματα και εσύ πια, είσαι υπόλογος σε αυτό, είτε μπεις στην περιπέτεια να είναι το κέντρο το παιδί, είτε όχι, είτε του δώσεις χώρο, είτε όχι, αυτό είναι το κέντρο.
Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του:
Δεν εννοώ το κέντρο της προσοχής, γιατί και αυτό, το να είναι τα παιδιά το κέντρο της προσοχής πρόβλημα είναι.
Εννοώ ότι σίγουρα υπάρχει κάποιος άλλος που έχει μεγαλύτερη σημασία πλέον. Η καινούργια ζωή.
Κάθε καινούργια ζωή, έχει μεγαλύτερη σημασία από τη δική μου», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός.
Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Είμαι γεμάτος παράπονα, οπότε ας μην ασχοληθούμε με αυτό. Ο γιος μου δεν ξέρω τι παράπονα θα έχει από εμένα.
Είμαι γεμάτος με ενοχές, τις οποίες διαχειρίζομαι, τους επιτρέπω να αναδυθούν και να συνομιλήσω μαζί τους, να καταλάβω για ποιον λόγο τις έχω και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να τις αποβάλλω.
Δεν είναι χρήσιμο πράγμα οι ενοχές. Εκτός αν έχεις κάνει κάτι πραγματικά κακό που εκεί είναι μια ένδειξη τουλάχιστον ενσυναίσθησης» είπε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.
Σημειώνεται ότι ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έχει δύο παιδιά, έναν γιο που γεννήθηκε το 2005 και μια κόρη που γεννήθηκε το 2013, τα οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, την ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.