ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ξεσάλωσε στη Μαλακάσα – «Σας ευχαριστώ» αφού πρώτα είπε τους Έλληνες… «κλέφτες»(φώτο-βίντεο)

Τα «γύρισε» στο Instagram

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ξεσάλωσε στη Μαλακάσα – «Σας ευχαριστώ» αφού πρώτα είπε τους Έλληνες… «κλέφτες»(φώτο-βίντεο)

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς, επέστρεψε ύστερα από οχτώ χρόνια, το βράδυ του Σαββάτου 1η Ιουλίου στο Rockwave Festival, και ξεσάλωσε τους χιλιάδες θαυμαστές του, που βρέθηκαν στη συναυλία του, στη Μαλακάσα και μάλιστα σαν “ευχαριστώ” χαρακτήρισε του Έλληνες… κλέφτες.

Ο Βρετανός σταρ όταν κάποιοι από τους φαν προσπαθούσαν να τον ακουμπήσουν, επιχείρησε να αστειευτεί χαρακτηρίζοντας ως «κλέφτες» τους Έλληνες, γεγονός που προξένησε αλγεινή εντύπωση.

«Θέλουν να μου πάρουν τα στρας από τη μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα!», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος, πάντως, στη συνέχεια με ανάρτησή του στο Instagram ευχαρίστησε την Ελλάδα και το κοινό της, αναφέροντας την αγάπη του για τη χώρα και τους ανθρώπους της.

Νωρίτερα ο δημοφιλής Βρετανός καλλιτέχνης στην Μαλακάσα, ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του όπως το Feel, Come Undone, Me and my Monkey.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς με εξομολογητική διάθεση μίλησε για τη μάχη με τους εθισμούς του – αλκοόλ και ναρκωτικά – και δεν δίστασε να κάνει και χιούμορ με το κοινό του.

Μετά τη συναυλία του, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας την Ελλάδα.

«Ελλάδα. Σας ευχαριστώ για τη χθεσινή νύχτα. Ήταν όμορφα. Σας αγαπώ. Rob» έγραψε ο εκρηκτικός τραγουδιστής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.