ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο «The Rock» αποκαλύπτει τις λέξεις που χρησιμοποιεί όταν βαριέται να γυμναστεί

«Σας συνιστώ λοιπόν ανεπιφύλακτα να κάνετε τις καθημερινές ασκήσεις που δεν θέλετε να κάνετε»

Ο «The Rock» αποκαλύπτει τις λέξεις που χρησιμοποιεί όταν βαριέται να γυμναστεί

Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ και ίσως ο πιο γυμνασμένος.

Ο Ροκ σε ένα πρόσφατο βίντεο στο Instagram, το οποίο μοιράστηκε μετά από μια βραδινή προπόνηση, μίλησε για τις λέξεις που χρησιμοποιεί και τις σκέψεις του για να παρακινήσει τον εαυτό του προκειμένου να προπονηθεί ακόμα και τις ώρες που θα προτιμούσε να κάνει κάτι άλλο.

«Άκουσα αυτό το απόφθεγμα τις προάλλες το οποίο θέλω να μοιραστώ μαζί σας», είπε. «Το παραφράζω, αλλά έχει ως εξής: το άτομο που πηγαίνει γυμναστήριο κάθε μέρα, ανεξάρτητα από το πώς νιώθει, θα νικάει πάντα το άτομο που πηγαίνει στο γυμναστήριο όταν θέλει απλά να πάει γυμναστήριο».

«Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το απόφθεγμα είναι ότι “ναι, να είσαι ο πιο σκληρά “εργαζόμενος” στο γυμναστήριο, αλλά πιθανώς πιο σημαντικό από αυτό, είναι η ιδέα να ξεπεράσουμε την κούραση και την απροθυμία», συνέχισε. «Δεν θέλω να γυμνάζομαι τα μεσάνυχτα, τα μωρά μου θα ξυπνήσουν σε πέντε ώρες, αλλά ξέρω ότι όταν δεν θέλω να γυμνάζομαι τα μεσάνυχτα, τότε είναι που πρέπει να γυμνάζομαι τα μεσάνυχτα”.

Και όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, ο Τζόνσον προσθέτει ότι είναι πάντα χαρούμενος που αναγκάζει τον εαυτό του να ξεπεράσει αυτή την αδράνεια.

«Είμαι εδώ, πιέζω τον εαυτό μου, ξεπέρασα την κούραση, αλλά το πιο σημαντικό, νομίζω ότι είναι το ψυχολογικό πλεονέκτημα. Σκεφτείτε “τι θα κάνω αύριο, τι θέλω να κάνω την επόμενη εβδομάδα, τον επόμενο μήνα, τον επόμενο χρόνο, οτιδήποτε», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σας συνιστώ λοιπόν ανεπιφύλακτα να κάνετε τις καθημερινές ασκήσεις που δεν θέλετε να κάνετε. Ξεπεράστε το, γιατί υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που δεν είναι καθόλου πρόθυμοι να το κάνουν».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.