ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι αναλογίες της Helena Christensen θα σε κάνουν να «ζαλιστείς» (φώτο)

Μέχρι και σήμερα το μοντέλο με καταγωγή από τη Δανία εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της

Οι αναλογίες της Helena Christensen θα σε κάνουν να «ζαλιστείς» (φώτο)

Η Helena Christensen, αδιαμφισβήτητα, αποτελούσε μία από τις πιο περιζήτητες γυναίκες της μόδας της δεκαετίας του 1990.

Μοντέλο, φωτογράφος, αλλά και συνδημιουργός και καλλιτεχνική διευθύντρια του περιοδικού Nylon, υπηρέτησε και υπηρετεί τη μόδα με αφοσίωση και ζήλο.

Μέχρι και σήμερα το μοντέλο με καταγωγή από τη Δανία εντυπωσιάζει με τη σιλουέτα της.

Πρόσφατα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με κορμάκια σε διάφορα χρώματα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram έγραψε «Ένα είδος flashdance Κυριακής, 2η πώληση αυτή την εβδομάδα @staerkandchristensen».

Το προφίλ της στο Instagram αποτελείται κυρίως από αναρτήσεις σχετικές με τις δουλειές που αναλαμβάνει. Όμως, συχνά αναρτά και στιγμιότυπα από βόλτες και προσωπικές της στιγμές, όπως έκανε και πριν από δύο εβδομάδες, όταν ανέβασε φωτογραφίες της από βόλτα της στη θάλασσα.

Σε αυτές τη βλέπουμε μέσα στο lime green ολόσωμο μαγιό της να χαμογελά και δεν μπορούμε να μην θαυμάσουμε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.