ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Οι celebrities με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google το 2022 – Στην κορυφή η Άμπερ Χερντ

Η Χερντ έκανε κατά μέσο όρο 5,6 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα

Οι celebrities με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google το 2022 – Στην κορυφή η Άμπερ Χερντ

Η Google εξέδωσε νέα λίστα στην οποία αποκαλύφθηκε η δημοφιλέστερη προσωπικότητα στη μηχανή αναζητήσεων.

Την κορυφή, σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατέκτησε η Άμπερ Χερντ, η οποία πρωταγωνίστησε στην πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της, τον 59χρονο σήμερα, Τζόνι Ντεπ.

Η ηθοποιός του Aqua Man, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, που υπέρ του θρυλικού Τζακ Σπάροου, επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατατομμύριων δολαρίων, αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την κατακραυγή της δημόσιας σφαίρας, αλλά ταυτόχρονα και να κερδίσει τα πρωτεία στη Google, χάρη στις αναζητήσεις των περίεργων.

Η Χερντ έκανε κατά μέσο όρο 5,6 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, με τον Ντεπ να την ακολουθεί με μέσο όρο 5,5 εκατομμύρια αναζητήσεις την ίδια περίοδο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της «New York Post», ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής», επίσης κέρδισε, στη μάχη των διαδικτυακών αναζητήσεων, τις 34 από τις 50 πολιτείες που των ΗΠΑ.

Βασίλισσα Ελισάβετ

Παρά το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε σε ηλικία 96 ετών και σύσσωμα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξέδωσαν δεκάδες χιλιάδες δημοσιεύματα για τον θάνατό της, μιλώντας για τη γυναίκα που παρέμεινε στον βρετανικό θρόνο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, η ίδια δεν κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο των αναζητήσεων. Πιο συγκεριμένα, ο θάνατός της που συγκλόνισε τον κόσμο, προκάλεσε 4,3 εκατομμύρια αναζητήσεις κατά μέσο όρο το μήνα στη Google.

Τομ Μπρέιντι και Ζιζέλ Μπούντχεν

Το θεριό που ξέσπασε ανάμεσα σε Τομ Μπρέιντι και Ζιζέλ Μπούντχεν, το οποίο τους οδήγησε και σε ένα διαζύγιο, συγκέντρωσε 4,06 εκατομμύρια αναζητήσεις κατά μέσο όρο το μήνα.

Πιτ Ντέιβιντσον και Κιμ Καρντάσιαν

Το ξαφνικό ειδύλλιο του Πιτ Ντέιβιντσον και της Κιμ Καρντάσιαν, διήρκεσε περίπου 8 μήνες και σε αυτό το χρόνικο διάστημα η Καρντάσιαν πέρα από τον βραχύβιο έρωτά της, είχε να αντιμετωπίσει και τις ζήλιες του πρώην, Κάνιε Γουέστ. Με τη σειρά της η τηλεπερσόνα σημείωσε 3,4 εκατομμύρια αναζητήσεις το μήνα, ενώ ο Πιτ Ντέιβιντσον, κατέγραψε 3,2 εκατομμύρια.

Έλον Μασκ

Ο ‘Ελον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου και νέος ιδιοκτήτης του Twitter, κατέλαβε την 7η θέση, με συνολικά 3,19 εκατομμύρια αναζητήσεις στο Google το μήνα.

Γουίλ Σμιθ

Ο Γουίλ Σμιθ έκανε κατά μέσο όρο 3,15 εκατομμύρια αναζητήσεις και τα χρωστά όλα στο περίφημο χαστούκι των Όσκαρ, που έκανε τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από τη στιγμή που προβλήθηκε. Το «σκανδαλώδες» χτύπημα στον Κρις Ροκ όμως, στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ, τον άφησε, προς έκλπηξη πολλών, τελευταίο και καταϊδρωμένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.