Οι Ουκρανές «κλείνουν σπίτια»: Άρπαξε Βρετανό επιχειρηματία από τη γυναίκα του και τα παιδιά του (φωτό)

Και αυτή μητέρα τριών παιδιών

Οι Ουκρανές «κλείνουν σπίτια»: Άρπαξε Βρετανό επιχειρηματία από τη γυναίκα του και τα παιδιά του (φωτό)

Βρετανός επιχειρηματίας εγκατέλειψε γυναίκα και παιδιά μιας Ουκρανής η οποία ήρθε στην Βρετανία ως… πρόσφυγας.

Η Daily Mail αποκαλύπτει την γοητευτική γυναίκα που οδήγησε τον εκατομμυριούχο Βρετανό επιχειρηματία να αλλάξει ριζικά τη ζωή του.

Ο 52χρονος επενδυτής και αφεντικό της «Wonga», βρετανικής εταιρείας δανείων, Χάακον Όβερλι, σύναψε ερωτική σχέση με την Ουκρανή, όταν εκείνη μετακόμισε στο κτήμα του ζευγαριού στο Σάρεϊ μετά τη ρωσική επέμβαση.

Μάλιστα, μέσα σε λίγο καιρό αποφάσισε να εγκαταλείψει τη σύζυγό του Ιμοτζέν Όβερλι και τα παιδιά του και να μετακομίσει με την ερωμένη του.

Αποκλειστικές φωτογραφίες της Daily Mail, αποκαλύπτουν ότι η εντυπωσιακή Ουκρανή που έβαλε σε πειρασμό το εκατομμυριούχο πρώην αφεντικό της Wonga, Χάακον Όβερλι, να αφήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του ήταν μοντέλο για μαγιό στη χώρα της, πριν φτάσει ως «πρόσφυγας» στο Ηνωμένο Βασίλειο και «κλείσει το σπίτι του».

Η 39χρονη Μαρίια Πόλοντσουκ, μητέρα τριών παιδιών που κάποτε ήταν συν-συγγραφέας ενός ουκρανικού βιβλίου μαγειρικής, άλλαξε… καριέρα και έγινε ερασιτέχνης μοντέλο πριν ο πόλεμος «χτυπήσει» την Ουκρανία και αναγκαστεί να αφήσει την πατρίδα της.

Η Ουκρανή είχε μεταβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο μαζί με τους τρεις γιους της και μετακόμισε στην έπαυλη -αξίας 3 εκατομμυρίων λιρών- της οικογένειας Όβερλι στο Σάρεϊ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Αμέσως μετά την άφιξή της στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Μαρίια εμφανίστηκε σε μια φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter ο τοπικός βουλευτής και πρώην υπουργός Υγείας, Τζέρεμι Χαντ, ο οποίος έγραψε: «Ήταν υπέροχο να συναντήσω μια Ουκρανή που φιλοξενείται από μια τοπική οικογένεια… τίποτα πιο αγγλικό από τη γιορτή του χωριού για να τους καλωσορίσει».

Βέβαια, ο πρώην σύντροφος της Μαρίια και πατέρας των τριών γιων της, Αντρέι Σελντούνοφ, είναι φωτογράφος πίσω στο Κίεβο που ειδικεύεται σε πορτρέτα και γυμνά, με την ίδια να έχει κάνει στο παρελθόν εντυπωσιακές φωτογραφίσεις με μαγιό για τον φωτογραφικό του φακό.

Αν και δεν είναι σαφές αν εκείνη και ο Αντρέι παντρεύτηκαν, ήταν προφανώς μακροχρόνιοι σύντροφοι, καθώς έχουν τρία παιδιά, τον 18χρονο Χριχόρι, τον έφηβο Μαξίμ και τον 12χρονο Κόρνεϊ, τα οποία πήραν και το επώνυμο του πατέρα.

Ο Αντρέι ήταν επίσης συνεργαστηκε στη συγγραφή του ουκρανικού βιβλίου μαγειρικής με τη Μαρίια, ενώ το ζευγάρι ήταν συν-ιδιωκτήτες μιας εταιρείας με έδρα το Κίεβο που ονομάζεται Kontakt Media από το 2006 έως τον Ιούνιο του 2022.

Μάλιστα, ο Χάακον Όβερλι -νορβηγκής καταγωγής-, το πρώην αφεντικό της εταιρείας «Wonga», η οποία εκτιμάται ότι αξίζει 5 εκατομμύρια λίρες, λέγεται ότι είχε πιέσει την κυβέρνηση να βοηθήσει να έρθουν πρόσφυγες στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Ουκρανία μετά την εισβολή.

Φέρεται ήδη από τον Μάρτιο να ξεκίνησε να πιέζει τον πρώην πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και την πρώην υπουργό Εσωτερικών Πρίτι Πάτελ, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία και να έρθει στη Βρετανία η Μαρίια με τα παιδιά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λίγους μήνες αφότου χορηγήθηκε βίζα στην ουκρανική οικογένεια, η Ουκρανή και εκατομμυριούχος έφυγαν από το συζυγικό σπίτι στο Σάρεϊ, μαζί με τα παιδιά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.