Οι πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά το τροχαίο: «Με κράτησε η ζώνη γιατί θα είχα βγει από το παρμπρίζ»

«Ταρακουνήθηκε ο αυχένας μου και το κεφάλι μου»

Οι πρώτες δηλώσεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη μετά το τροχαίο: «Με κράτησε η ζώνη γιατί θα είχα βγει από το παρμπρίζ»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μίλησε το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου, για το τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το μεσημέρι της Δευτέρας, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη και τονίζοντας πως την έσωσε η ζώνη ασφαλείας που φορούσε.

Να υπενθυμιστεί πως το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που ήταν στο αυτοκίνητό της και οδηγούσε επί της Ιεράς Οδού στο ύψος του Μεταξουργείου το μοντέλο χτυπήθηκε από άλλο όχημα.

«Είμαι καλά. Έπεσε ένας κύριος από πίσω μου. Ήμουν στο ύψος του Χαλκιαδάκη, στην Ιερά Οδό. Ήμουν σταματημένη στο φανάρι, είχα κι έναν άλλο μπροστά μου κι έγινε ένα μπαμ», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως αν δεν φορούσε τη ζώνη, θα είχε βγει από το παρμπρίζ. «Με κράτησε η ζώνη, γιατί θα είχα βγει από το παρμπρίζ. Αν δείτε το αυτοκίνητο του ανθρώπου, έχει γίνει φυσαρμόνικα», εξήγησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Και πρόσθεσε: «Ταρακουνήθηκε ο αυχένας μου και το κεφάλι μου. Όλα καλά, δόξα τω Θεώ, λαμαρίνες είναι. Μετά κάναμε πλάκα με τον κύριο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν πολύ ευγενικός, όπως και οι αστυνομικοί που ήρθαν στο σημείο», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.