ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οικογένεια Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Παίρνει ναρκωτικά – Φοβόμαστε ότι θα έχει το τέλος της Έιμι Γουάινχαουζ» (φώτο)

«Οι γιοι μας έχουν δει να μπαίνουν ουσίες στο σπίτι της» καταγγέλλει ο Κέβιν Φέντερλαϊν

Οικογένεια Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Παίρνει ναρκωτικά – Φοβόμαστε ότι θα έχει το τέλος της Έιμι Γουάινχαουζ» (φώτο)

Ο πρώην σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο πατέρας της, φοβούνται ότι το άλλοτε ποπ είδωλο θα έχει το τραγικό τέλος της Έιμι Γουάινχάουζ.

Ο Κέβιν Φέντερλαϊν και ο Τζέιμι Σπίαρς αντίστοιχα, είναι πεπεισμένοι ότι η Μπρίτνεϊ κάνει χρήση ναρκωτικών και είναι πιθανό να πεθάνει από αυτό.

«Φοβάμαι ότι παίρνει μεθαμφεταμίνη – προσεύχομαι να το δημοσιοποιήσει κάποιος και να ξυπνήσει. Είναι τρομακτικό. Είναι η μητέρα των αγοριών μου» δήλωσε ο Φέντερλαϊν στη Daily Mail.

«Μπορεί να πεθάνει όπως η Έιμι» φέρεται να είπε από τη δική του μεριά ο πατέρας της, αναφερόμενος στη Βρετανίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχαουζ, η οποία πέθανε μετά από δηλητηρίαση λόγω αλκοόλ σε ηλικία 27 ετών.

Οι ανησυχίες των δύο ανδρών που έχει απομακρύνει η Σπίαρς από τη ζωή της, έρχονται περισσότερο από ένα χρόνο μετά το πολύκροτο τέλος της υποχρεωτικής κηδεμονίας της από τον πατέρα της. shutterstock_96213737

Οι γιοι της Σπίαρς, ο Πρέστον, 17 ετών, και ο Τζέιντεν, 16 ετών, ισχυρίζονται ότι έχουν δει να «μπαίνουν» ναρκωτικά στο σπίτι της Σπίαρς και εξακολουθούν να αρνούνται να την επισκέπτονται κατά τις ίδιες πληροφορίες.

«Κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο, φοβάμαι ότι θα υπάρχουν καταστροφικά νέα» δήλωσε ο Φέντερλαϊν και πρόσθεσε: «Δεν θέλω τα αγόρια να ξυπνήσουν ένα πρωί και να ανακαλύψουν ότι η μητέρα τους έχει πάρει υπερβολική δόση».

Οι παραπάνω καταγγελίες έρχονται μετά από τη μαζική ανησυχία του κοινού της Σπίαρς για την «προβληματική» συμπεριφορά της στα social media.

Η τραγουδίστρια δεν σταματά να αναρτά στο Instagram «περίεργα» και «άβολα» βίντεο και φωτογραφίες, κυρίως προκλητικού περιεχομένου. Την ίδια ώρα, η Σπίαρς εμφανίζεται ανήσυχη και νευρική, σε κλιπ που χορεύει και δείχνει διάφορα λουκ.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.