«Όπου φύγει – φύγει» και η Χριστίνα Παππά με τον γιο της από το «Asia Express»

Οι συνθήκες του παιχνιδιού είναι ακόμα πιο σκληρές από το «Survivor»

«Όπου φύγει – φύγει» και η Χριστίνα Παππά με τον γιο της από το «Asia Express»

To νέο ταξιδιωτικό ριάλιτι «Αsia Express» τούς έχει… αποδεκατίσει όλους, καθώς αποδεικνύεται πιο δύσκολο ακόμα και από το «Survivor»!

Μάλιστα, οι celebrities παίκτες φεύγουν ο ένας μετά τον άλλον μη αντέχοντας τις κακουχίες.

Η Χριστίνα Παππά και ο γιος της Δημήτρης είχαν ταξιδέψει πριν από περίπου δύο εβδομάδες στην Ασία για τα γυρίσματα του νέου ριάλιτι στο Star και γύρισαν και αυτοί άρον άρον στην Ελλάδα!

Μετά την Κατερίνα Καλίνογλου, τη Βιβή Μπασινά, τον Στέλιο Λεγάκη και το ζεύγος Μαυρίκιου Μαυρικίου – Ιλάειρας Ζήση, που αποχώρησαν οικειοθελώς από το πρώτο, κιόλας, επεισόδιο, στην Αθήνα βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες λοιπόν η ηθοποιός και ο γιος της.

Και οι δύο δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια ανάρτηση στο Instagram, παρ’ όλα αυτά εθεάθησαν χωριστά στα νότια προάστια της Αθήνας… Εκείνος μένει στη Γλυφάδα μαζί με την έγκυο σύντροφό του Αννα Μπεζάν, ενώ η Χριστίνα κατοικεί στην περιοχή του Ελληνικού.

Δέσμευση

Άγνωστοι παραμένουν προς το παρόν οι ακριβείς λόγοι της επιστροφής τους, καθώς η παραγωγή του παιχνιδιού δεσμεύει τους παίκτες να μην αποκαλύψουν λεπτομέρειες από την εμπειρία τους πριν από την προβολή του «Asia Express» το φθινόπωρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μαμά και γιος πριν αναχωρήσουν από την Μπανγκόκ για την Καμπότζη είχαν μια περιπέτεια. Εκείνη ανακάλυψε ότι είχε χάσει το διαβατήριό της, με αποτέλεσμα να συναντήσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες της ένα 24ωρο μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνθήκες του παιχνιδιού είναι ακόμα πιο σκληρές από το «Survivor», ενώ τα αγωνίσματα είναι τελείως διαφορετικά και απαιτούν, εκτός από αντοχή, τύχη και ευστροφία.

Τον μεγαλύτερο ρόλο όμως παίζει και η συνεργασία κάθε ζευγαριού. Να θυμίσουμε ότι τα γυρίσματα του «Asia Express» θα ολοκληρωθούν λίγο πριν από τα τέλη Ιουνίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.