Παίκτης του Survivor All Star «κατεβαίνει» στην πολιτική – «Το όραμά μου είναι η προσφορά»

Είχαμε συζητήσει και στο παρελθόν να κατέβω για δημοτικός σύμβουλος

Παίκτης του Survivor All Star «κατεβαίνει» στην πολιτική – «Το όραμά μου είναι η προσφορά»

Στα δημοτικά συμβούλια θα βρίσκεται ένας πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star και αυτός είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Μπορεί το όνειρο του Survivor All Star να έλαβε πρόωρα τέλος για τον Κώστα Παπαδόπουλο, όμως ο ζαχαροπλάστης φαίνεται πως θα συνεχίσει σε έναν τελείως διαφορετικό στίβο μάχης.

Όπως είπε ο πρώην παίκτης του Survivor θα είναι υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος στη Δήμο Αχαρνών στις επόμενες εκλογές. Για την απόφασή του αυτή μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Το όραμά μου είναι η προσφορά, θέλω να βοηθήσω τους συμπολίτες μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Ο Δήμος δεν απέχει και πολύ από το Survivor. Από το συμβούλιο του νησιού πας στο συμβούλιο του Δήμου, η προσφορά στην καλύβα σου είναι η προσφορά στην κοινωνία. Είχαμε συζητήσει και στο παρελθόν να κατέβω για δημοτικός σύμβουλος και είναι τιμή μου που βρίσκομαι στην παράταξη», σχολίασε έπειτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα όπως είπε ο ζαχαροπλάστης γνωρίζει πως το γεγονός ότι θα κατέβει στην πολιτική θα φέρει αντιδράσεις. «Δεν έχω πολλούς haters, αλλά η απόφασή μου θα προκαλέσει αντιδράσεις σίγουρα. Ο κόσμος ακόμη μου λέει ότι έφυγα άδικα από το Survivor», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.