ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάνος Τριανταφύλλου: «Θυμάμαι μέχρι και τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό – Πέσαμε σε slow motion με το αυτοκίνητο»

Ο παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας έχει χαρίσει στην Ελλάδα το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Πάνος Τριανταφύλλου: «Θυμάμαι μέχρι και τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό – Πέσαμε σε slow motion με το αυτοκίνητο»

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη προχώρησε Πάνος Τριανταφύλλου , όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε σε ηλικία 18 ετών, και το οποίο τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ο παραολυμπιονίκης της ξιφασκίας, που έχει χαρίσει στην Ελλάδα το αργυρό και το χάλκινο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2016 και του 2021 αντίστοιχα, περιέγραψε αναλυτικά το ατύχημα που είχε, συγκλονίζοντας με τα λεγόμενά του.

Όπως είπε, θυμάται τα πάντα μέχρι και τη στιγμή που το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε άρχισε να φέρνει τούμπες, πέφτοντας στο γκρεμό, και ο ίδιος έχασε τις αισθήσεις του.

«Για το ατύχημα έχω μιλήσει ανοιχτά πολλές φορές. Ήμουν 18 χρονών και πέσαμε σε μια χαράδρα, πάνω στην Πεντέλη. Θυμάμαι μέχρι και τη στιγμή που πέφταμε στον γκρεμό. Πέσαμε σε slow motion με το αυτοκίνητο».

«Ήμασταν στην άκρη του γκρεμού και έπεφτε σιγά -σιγά το αυτοκίνητο. Οπότε εικόνες μέχρι και τότε είχα. Μετά όμως, επειδή έφερε πολλές κωλοτούμπες το αυτοκίνητο, είχα χάσει τις αισθήσεις μου εκεί πέρα πάνω».

«Τα άλλα δυο παιδιά που ήταν μέσα στο αμάξι τα θυμούνται όλα και μου είπαν ότι είναι καλύτερα που δεν τα θυμάμαι», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρωταθλητής».

Ο ίδιος αναφέρθηκε στη συνέχεια στο πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

«Μου έκαναν την πρόταση να δω μπάσκετ σε αμαξίδιο. Ήμουν άσχετος από το μπάσκετ. Δεν ήξερα τι γίνεται με το φάουλ, πώς γίνεται το σουτ, τίποτα. Πήγα τους είδα, και ξεκίνησα, μου άρεσε πάρα πολύ».

«Το μπάσκετ μπήκε πολύ στην καρδιά μου και πολύ γρήγορα έφερα και επιτυχίες, με την έννοια ότι έγινα και αρχηγός της ομάδας μου, μπήκα και στην Εθνική Ελλάδος. Μετά μπήκε και η ξιφασκία στη ζωή μου», εξήγησε ο Πάνος Τριανταφύλλου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.