ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Παντρεύτηκαν Ιωάννα Σιαμπάνη και Τζίμης Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν γίνουν γονείς

Η πρόταση γάμου του Τ. Σταθοκωστόπουλου στην Ι.Σιαμπάνη, έγινε ανήμερα των γενεθλίων της πριν λίγους μήνες

Παντρεύτηκαν Ιωάννα Σιαμπάνη και Τζίμης Σταθοκωστόπουλος λίγο πριν γίνουν γονείς

Τοαπόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου, η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, λίγο πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το ζευγάρι αντάλλαξε σήμερα όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης έχοντας δίπλα του, όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η πρόταση γάμου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου στην Ιωάννα Σιαμπάνη, έγινε ανήμερα των γενεθλίων της πριν λίγους μήνες, ενώ λίγο καιρό μετά αποκαλύφθηκε και η εγκυμοσύνη της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέσα από το Instagram story του Νίκου Πολυδερόπουλου, έγινε η αποκάλυψη του γάμου του ζευγαριού, ο οποίος ήταν καλεσμένος στη λαμπερή τελετή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.