ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παντρεύτηκαν στην Κύπρο Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση (βίντεο)

Με περίπου 2.000 καλεσμένους

Παντρεύτηκαν στην Κύπρο Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση (βίντεο)

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μία τελετή στην Λεμεσό της Κύπρου με περίπου 2.000 καλεσμένους.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό.

Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία συνοδεία αυτοκινητοπομπής με πυροτεχνήματα και οι δρόμοι της Λεμεσού αποκλείστηκαν για τον γάμο – υπερπαραγωγή.

Η Ιλάειρα Ζήση έφτασε λίγο αργότερα με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της και έλαμπε μέσα στο νυφικό της. Τα όργανα δεν σταμάτησαν να παίζουν μουσική μέχρι το ζευγάρι να μπει στην εκκλησία και να ανταλλάξει όρκους αιωνίας πίστης και αγάπης.

Με μία ακόμα του δημοσίευση ο θεατρικός παραγωγός ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται το ζευγάρι να βγαίνει από την εκκλησία με τους καλεσμένους να «ριζώνουν» την αγάπη τους. Στη λεζάντα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε «Μόλις παντρευτήκαμε» με τους ακόλουθούς του να σπεύδουν να αφήσουν τις δικές τους ευχές.

Σε ένα ακόμα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok το ζευγάρι παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, να λαμβάνει την ευλογία από τον παπά της εκκλησίας.

@xristosdimitriou671 #μαυρικιος #εκλησσια ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristos

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.