ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πάολα: Η πρώτη της ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο (φώτο)

Η τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης

Πάολα: Η πρώτη της ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο (φώτο)

Η Πάολα θέλησε με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram να ενημερώσει τους θαυμαστές της για την κατάσταση της υγείας της μέσα από το νοσοκομείο.

Η τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και γι’ αυτό σήμερα δε θα εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Στην ανάρτηση που έκανε μέσα από το νοσοκομείο η Πάολα, επιβεβαιώνει τη νοσηλεία της λέγοντας πως έχει διαγνωσθεί με γρίπη τύπου Β’ και λόγω έξαρσης των συμπτωμάτων αποφάσισε να εισαχθεί σε κλίνική της συμπρωτεύουσας.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες, δυστυχώς η αποψινή μου εμφάνιση με τον Γιάννη Πλούταρχο, δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί λόγω ασθένειας! Προχθές το βράδυ διεγνώσθη με γρίπη τύπου Β. Χθες το βράδυ, λόγω μεγάλης έξαρσης των συμπτωμάτων εισήχθη στην Κλινική για την απαραίτητη νοσηλεία και αποθεραπεία».

«Τα συμπτώματα επιμένουν όμως, πιο ήπια. Ευελπιστώ αύριο να είμαι καλύτερα και να επιστρέψω για να συναντήσω όλους εσάς όπως κάνω τόσα χρόνια με όλη τη δύναμη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη μεγάλη αγάπη σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εγώ θα λείπω σήμερα μα θα σας υποδεχτεί και για τους δυο μας ο αγαπητός Γιάννης Πλούταρχος. Και πάλι σας ευχαριστώ, Να σας έχει ο Θεός καλά», έγραψε στην ανάρτησή της η Πάολα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.