ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Πάολα: «Λουκέτο» στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη λόγω ηχορύπανσης

Είχαν προηγηθεί συστάσεις στην επιχείρηση αλλά και συλλήψεις

Πάολα: «Λουκέτο» στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη λόγω ηχορύπανσης

Λουκέτο μπαίνει στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται η Πάολα, λόγω καταγγελιών για ηχορύπανση.

Η Πάολα έκανε πρεμιέρα μόλις στις 24 Μαΐου στο κέντρο διασκέδασης που βρίσκεται στην περιοχή του Μύλου, στην Ανδρέα Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη και τώρα, γίνεται γνωστό ότι λόγω ηχορύπανσης το μαγαζί σφραγίστηκε.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο βάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης μετά από πολλές καταγγελίες κατοίκων της περιοχής για ηχορύπανση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις προηγούμενες ημέρες η αστυνομία είχε προχωρήσει σε συστάσεις στην επιχείρηση, ενώ είχαν γίνει και συλλήψεις. Για το θέμα είχε ενημερωθεί και η εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, οι διαμαρτυρίες για ηχορύπανση συνεχίζονταν. Ενημερώθηκε ο δήμος, ο οποίος με απόφασή του προχωρά στη σφράγιση του μαγαζιού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ιστοσελίδα ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Παντελής Καζαντζίδης, οι υπηρεσίες του δήμου ενημερώθηκαν για την κατάσταση και ο δήμος έλαβε την απόφαση για διακοπή λειτουργίας και σφράγιση του καταστήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η απόφαση, η οποία έχει ήδη κοινοποιηθεί στην επιχείρηση, βάσει νόμου θα ισχύσει από την ερχόμενη Τρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.