ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πάολα: «Το τσιγάρο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μέρος της παράστασης»

Ο Θάνος Πλεύρης, τόνισε σε δηλώσεις του πως θα επιβληθεί πρόστιμο στο μαγαζί

Πάολα: «Το τσιγάρο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μέρος της παράστασης»

Η Πάολα, έδωσε τη δική της απάντηση σχετικά με το βίντεο στο οποίο φαινόταν να τραγουδούσε με τσιγάρο πάνω στην πίστα, τονίζοντας πως ήταν μέρος του σόου και πως έχει κόψει το κάπνισμα εδώ και δυο χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, με αφορμή το εν λόγω βίντεο, τόνισε σε δηλώσεις του πως θα επιβληθεί πρόστιμο στο μαγαζί.

«Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι το τσιγάρο αποτελούσε, αποτελεί και θα αποτελεί μέρος της παράστασης. Ως τέτοιο μέσο το χρησιμοποίησε η Πάολα επί σκηνής. Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να προσθέσει το κράτημα- κάπνισμα ενός τσιγάρου στην παράσταση ως στοιχείο μιας δραματουργίας. Για όσους δεν γνωρίζουν η Πάολα έχει κόψει το τσιγάρο εδώ και 2,5 χρόνια» ανέφερε η πλευρά της Πάολας, σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα.

Πρόστιμο στο μαγαζί προανήγγειλε ο Πλεύρης

Ερωτηθείς για το εν λόγω περιστατικό, ο υπουργός Υγείας τόνισε ότι «θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν».

«Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό, τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος» συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.