ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Παρασκευή Κερασιώτη: Η γυμνή φωτογράφιση του μοντέλου που «έριξε» το instagram

Η Τσιγγάνα του GNTM αποθεώθηκε από τους followers της

Παρασκευή Κερασιώτη: Η γυμνή φωτογράφιση του μοντέλου που «έριξε» το instagram

Η πρώην παίκτρια που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο GNTM είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από τη ζωή της και την καριέρα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ωστόσο, δεν συνηθίζει το κοινό της σε προκλητικές πόζες ή γυμνές φωτογραφίσεις. Αυτή τη φορά, όμως έκανε τη διαφορά με την ανάρτησή της.

Το μοντέλο δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει γυμνή, κρατώντας μονάχα ένα μαύρο, διάφανο ύφασμα μπροστά από το κορμί της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε ένα ενθαρρυντικό μήνυμα. «Το σώμα μας είναι ο ναός μας», σημείωσε η Παρασκευή Κερασιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.