ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάρτε υπογλώσσιο: Οι «εκρηκτικές» αναλογίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου θα σας… «τρελάνουν» (φώτο)

Θα σας κάνουν να... «χάσετε» τον ύπνο σας

Πάρτε υπογλώσσιο: Οι «εκρηκτικές» αναλογίες της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου θα σας… «τρελάνουν» (φώτο)

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, έγινε ευρέως γνωστό στο  κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και ξεχώρισε με την αριστοκρατική και σικάτη εμφάνισή της.

Μάλιστα, στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου είναι ιδιαίτερα δραστήρια, ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της με μπικίνι, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, αναδεικνύοντας τις εντυπωσιακές της αναλογίες.

Αλλά και τη σέξι πλευρά του εαυτού της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.