ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

«Peaky Blinders»: Ο Πολ Άντερσον κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά

Κατατέθηκε καταγγελία εναντίον του ηθοποιού από μέλος του καστ

«Peaky Blinders»: Ο Πολ Άντερσον κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά

Για ανάρμοστη συμπεριφορά από μέλος του καστ φέρεται να κατηγορείται ο Πολ Άντερσον, ο πασίγνωστος ηθοποιός της σειράς «Peaky Blinders».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, κατατέθηκε καταγγελία εναντίον του ηθοποιού, που υποδύεται τον Άρθρουρ Σέλμπι, για ανάρμοστη συμπεριφορά στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς.

Ο Άντερσον φέρεται να αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ξεκίνησε έρευνα για τη διερεύνηση της καταγγελίας από τους παραγωγούς της σειράς.

Θεωρείτε ότι η κηδεία του τέως Βασιλέως Κωνσταντίνου Β’ θα έπρεπε να γίνει «δημοσία δαπάνη»…

  • Διότι υπήρξε νόμιμος Αρχηγός του Κράτους (61%, 15.556 Votes)
  • Γιατί έκανε ενεργό και αναγνωρισμένη ενέργεια ανατροπής του δικτατορικού καθεστώτος (2%, 402 Votes)
  • Επειδή ήταν Ολυμπιονίκης (4%, 935 Votes)
  • Όχι δεν πρέπει να γίνει «δημοσία δαπάνη» διότι είχε εκπέσει (34%, 8.730 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.623

Loading ... Loading ...

«Ο Πολ είχε να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα έπειτα από έναν ισχυρισμό, τον οποίο αρνείται. Φυσικά, εξετάζεται διεξοδικά», ανέφερε πηγή.

«Είναι ακόμη νωρίς για την ταινία και τα γυρίσματα των σκηνών δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, επομένως θα ήταν δυνατό να ξαναγραφεί και να τροποποιηθεί το σενάριο και η ιστορία για να εξηγηθεί η απουσία του αν υπάρχει θέμα», πρόσθεσε η πηγή, σχολιάζοντας αν υπάρχει ενδεχόμενο να μην συμμετάσχει ο ηθοποιός στην επερχόμενη ταινία «Peaky Blinders».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε όλα τα επεισόδια της σειράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.