ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πέφτουν με τα μούτρα»: Τα δύο ζώδια που όταν κάνουν σχέση «χάνονται» από το περιβάλλον τους

Μοναδική προτεραιότητά τους γίνεται ο σύντροφός τους και απομακρύνονται τελείως από φίλους και οικογένεια

«Πέφτουν με τα μούτρα»: Τα δύο ζώδια που όταν κάνουν σχέση «χάνονται» από το περιβάλλον τους

Υπάρχουν δύο συγκεκριμένα ζώδια που αν νοιώσουν ότι ερωτεύονται «πέφτουν με τα μούτρα» και «χάνονται» τελείως από το περιβάλλον τους.

Μοναδική προτεραιότητά τους γίνεται ο σύντροφός τους και απομακρύνονται τελείως από φίλους και οικογένεια.

Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουν ότι συμβαίνει, καθώς ο έρωτας που νοιώθουν τους κάνει άθελά τους να γίνεται μοναδική προτεραιότητά τους η σχέση τους. Η αλήθεια είναι ότι σίγουρα όλοι μας το έχουμε κάνει κάποια στιγμή αυτό, ωστόσο ειδικότερα δύο είναι αυτοί που έχουν την τάση να το κάνουν συνέχεια.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά τα δύο ζώδια που όταν μπαίνουν σε μία νέα σχέση χάνονται από όλους:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι ζώδια που αν δεθούν με κάποιον τον βάζουν πάνω από όλους, ακόμη και από τον εαυτό τους. Γενικότερα τους αρέσει πάρα πολύ να φροντίζουν τον άνθρωπο τους και η σχέση γίνεται το επίκεντρο της ζωής τους.

Έτσι, εάν μπουν σε διαδικασία σχέσης αγωνιούν μην χαλάσει και κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να την διατηρήσουν στο μέγιστο δυνατό, αδιαφορώντας για οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί αν μπουν σε διαδικασία να κάνουν σχέση με κάποιον, τότε αυτό σημαίνει ότι για εκείνους τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Έτσι, θέλοντας να την αναπτύξουν όσο πιο πολύ μπορούν και να δεθούν με τον σύντροφό τους, αφοσιώνονται πλήρως αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο χρειάζεται προσοχή γιατί αυτό πολλές φορές τους φέρνει σε ολική ρήξη με ανθρώπους που τους ενδιαφέρουν πραγματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.