Το 2026 θα είναι μια «καυτή» χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε το...

Περιπέτεια υγείας για τον Στηβ Ντούζο: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

«Ο μεγαλύτερος πλούτος είναι η οικογένεια» είπε ο ηθοποιός

Περιπέτεια υγείας για τον Στηβ Ντούζο: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Περιπέτεια υγείας για τον Στηβ Ντούζο, ο οποίος νοσηλεύεται ξανά στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός, που υποδύθηκε τον «Μπίλια» στις ταινίες «Ρόδα, τσάντα, και κοπάνα», αποκάλυψε ότι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

«Το καλύτερο φάρμακο. Ο μεγαλύτερος πλούτος είναι η οικογένεια. Familia I lov’ya lots!! Είσαστε το οξυγόνο μου» έγραψε στην ανάρτησή του ο Στηβ Ντούζος.

Πέρυσι, ο Στηβ Ντούζος είχε νοσηλευτεί για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στους πνεύμονες και στην καρδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.