ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Περνούν και μόνα τους καλά: Τα τρία ζώδια που αγαπούν τη μοναξιά

Προτιμούν να ρυθμίζουν μόνα τους τις δουλειές τους και το πρόγραμμά τους και δύσκολα συνυπάρχουν με έναν άνθρωπο

Περνούν και μόνα τους καλά: Τα τρία ζώδια που αγαπούν τη μοναξιά

Υπάρχουν μερικά ζώδια τα οποία αγαπούν τόσο πολύ την μοναξιά, που πολύ δύσκολα κάνουν σχέση με άλλον άνθρωπο.

Προτιμούν να ρυθμίζουν μόνα τους τις δουλειές τους και το πρόγραμμά τους και δύσκολα συνυπάρχουν με έναν άνθρωπο.

Ακόμη και στη διασκέδασή τους επιλέγουν να βρίσκουν μόνοι τους δραστηριότητες που τα γεμίζει δίχως την παρέα άλλων.

Μερικές φορές όλοι μας χρειαζόμαστε λίγο χρόνο μόνοι μας, ωστόσο υπάρχουν τρεις οι οποίοι θέλουν συνεχώς να είναι μόνοι τους.

Δείτε παρακάτω εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα 3 ζώδια:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρόλο που έχουμε τους Καρκίνους στο μυαλό μας ως πολύ συναισθηματικά ζώδια που δεν αντέχουν χωρίς τον άλλον, κάνουμε λάθος.

Ο συναισθηματισμός και ο φροντιστικός τους χαρακτήρας σαφώς και δεν αναιρείται, ωστόσο μπορούν πολύ άνετα και μόνοι τους να περάσουν καλά και να απολαύσουν την μοναξιά τους. Απολαμβάνουν εξίσου την παρέα των κοντινών τους προσώπων αλλά και την μοναχικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί γενικότερα είναι ζώδια που μπορεί με τις ώρες να κάθονται μόνοι τους και να κοιτάνε το ταβάνι βυθιζόμενοι στις σκέψεις τους.

Ειδικότερα όταν βάλουν σκοπό κάτι είτε έχει σχέση με κάποια προσωπική σχέση είτε με τα επαγγελματικά τους, τότε πραγματικά δεν θέλουν την βοήθεια κανενός και ασχολούνται μονάχα με την επίτευξη του στόχου τους.

ΙΧΘΥΣ

Οι Ιχθύες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα ζώδια που αναζητούν την συντροφικότητα, όμως έρχονται κάποιοι περίοδοι στη ζωή τους που θέλουν να μένουν ολομόναχοι.

Προτιμούν να είναι ήρεμοι στο χώρο τους και να παίρνουν τον χρόνο τους, παρά να έρχονται σε επαφή με ανθρώπους και να διασκεδάζουν ή να συζητάνε τα προβλήματά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.