Πιο σέξι από ποτέ η Σάλμα Χάγιεκ: Φόρεσε διχτυωτό φόρεμα και μαύρα εσώρουχα στο κόκκινο χαλί (φωτό)

Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ περπάτησε στο κόκκινο χαλί και τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων

Πιο σέξι από ποτέ η Σάλμα Χάγιεκ: Φόρεσε διχτυωτό φόρεμα και μαύρα εσώρουχα στο κόκκινο χαλί (φωτό)

Η Σάλμα Χάγιεκ έκανε μια αποκαλυπτική εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, στρέφοντας πάνω της τα φλας των παπαράτσι.

Η 56χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Magic Mike’s Last Dance» στο Μαϊάμι, φορώντας ένα διχτυωτό μαύρο φόρεμα.

Συγκεκριμένα, περπάτησε στο κόκκινο χαλί με το see through, φλοράλ φόρεμα, το οποίο και συνδύασε με μαύρο εσώρουχα από μέσα και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω της. Το λουκ της ολοκλήρωσε με χρυσά πέδιλα και μια πράσινη τσάντα.

Είναι η πρώτη φορά που η Χολιγουντιανή σταρ συμμετέχει στο δημοφιλές franchise. Μιλώντας στο People, δήλωσε για τον ρόλο της στην ταινία δίπλα στον Τσάνινγκ Τέιτουμ: «Οι ακατάλληλες σκηνές ήταν μια πρόκληση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην αρχή με τρόμαξαν, αλλά ο Τσάνινγκ είναι ένας πολύ καλός συνεργάτξς. Είναι υπομονετικός κι έχει τέλεια αίσθηση του χιούμορ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.