ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις από τον Γιώργο Λιανό: «Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ – Εγώ δίδαξα»

«Ερχόμασταν σε επαφή με κάποιους τεχνικούς και δεν ήταν το κλασικό καλημέρα, ήταν το… συγχαρητήρια»

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις από τον Γιώργο Λιανό: «Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ – Εγώ δίδαξα»

Σε «πιπεράτες» αποκαλύψεις για το Fame Story 3, στο οποίο και συμμετείχε προχώρησε ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του Survivor βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster και ρωτήθηκε για διάφορα περιστατικά που έγιναν στον διαγωνισμό, αλλά δεν μαθεύτηκαν ποτέ.

«Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολύ σεξ. Εγώ δίδαξα. Θυμάμαι να ξυπνάω την επόμενη μέρα και βγαίνοντας, επειδή ερχόμασταν σε επαφή με κάποιους τεχνικούς, δεν ήταν το κλασικό καλημέρα. Ήταν το… συγχαρητήρια», είπε χιουμοριστικά.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είχε πιο «ελεύθερους κανόνες», με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες να κάνουν ό,τι θέλουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ήταν ένα πιο ελεύθερο Fame Story. 6-7 έκλειναν οι κάμερες, υποτίθεται μπορούσες να κάνεις ό,τι ήθελες. Και πολύς κόσμος έκανε 6-7 ό,τι ήθελε. Απλώς υπήρχαν και κάποιοι συμπαίκτες που δεν τους ένοιαζε το ωράριο. Τώρα μου ήρθε, τώρα το κάνω. Κουβερτούλα από πάνω. Δεν έπαιξαν αυτά ποτέ βέβαια», δήλωσε κλείνοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.