ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Μπραντζελίνα»: Στο ίδιο έργο θεατές – Ξανά στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι

Η υπόθεση για το γνωστό Château Miraval καλά κρατεί καθώς το πρώην ζευγάρι οδεύει ξανά στα δικαστήρια

«Μπραντζελίνα»: Στο ίδιο έργο θεατές – Ξανά στα δικαστήρια το πρώην ζευγάρι

Το πρώην ζευγάρι αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Château Miraval το 2008 έναντι σχεδόν 28 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η αγορά αυτή δημιούργησε διένεξη ανάμεσα στο ζευγάρι.

Συγκεκριμένα, η Αντζελίνα Τζολί ήθελε να πουλήσει την εταιρεία της στην Tenute Del Mondo, θυγατρική του ομίλου Stoli, το 2021, μεταβιβάζοντας ουσιαστικά το 50% της ιδιοκτησίας της στη Miraval.

Ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ ήταν αντίθετος με την πρωτοβουλία αυτή και υποστήριζε πως η Τζολί παραβίαζε το συμβόλαιο τους.

«Η Τζολί επιδίωξε και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την υποτιθέμενη πώληση μυστικά, κρατώντας σκόπιμα τον Πιτ στο σκοτάδι και παραβιάζοντας εν γνώσει του τα συμβατικά δικαιώματά του», αναφέρει το «Fox News».

Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός μήνυσε την Τζολί για παραβίαση αυτής της συμφωνίας. Μάλιστα, έκανε λόγο για «εχθρική εξαγορά».

Από την άλλη πλευρά, η εταιρία της ηθοποιού Nouvel ισχυρίζεται:

«Γεμάτος με οργή που η Τζολί πούλησε το μερίδιο της σε άλλον, και όχι στον ίδιο, συμπεριφέρεται σαν ένα ανήλικο παιδί, δείχνοντας την άρνηση του να συμπεριφερθεί στη Nouvel σαν ένας ίσος επιχειρηματικός συνεργάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πιτ καταχράστηκε τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας, ξοδεύοντας εκατομμύρια σε ανακαινίσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας ανακαίνισης πισίνας η οποία κόστισε 1 εκατομμύριο δολάρια. Έχτισε και κατέστρεψε ένα τμήμα σκάλας τέσσερις φορές και ξόδεψε εκατομμύρια για να χτίσει ένα στούντιο ηχογράφησης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.