ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός θέλει να κινηθεί νομικά κατά της Wikipedia

Τι είναι αυτό που την εξόργισε;

Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός θέλει να κινηθεί νομικά κατά της Wikipedia

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Νικολέττα Βλαβιανού, η οποία μίλησε για το θέατρο, αλλά και την απόφασή της να κινηθεί νομικά ενάντια στο Wikipedia.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα είπε: «Ήταν να είμαι και σε μια δουλειά και μου είπαν ‘δεν σε θέλουν στην ΕΡΤ’, δεν το πιστεύω όμως γιατί εγώ δούλευα στην ΕΡΤ. Πιστεύω ότι τέτοιες ατάκες τις χρησιμοποιούν σαν δικαιολογία, δεν περνάνε πλέον, είναι ντροπή να τα κάνουν αυτά τα πράγματα. Έχει γίνει ολόκληρο κίνημα αλλά οι άνθρωποι συνεχίζουν τα ίδια».

H καταχώρηση του Wikipedia για τη Νικολέττα Βλαβιανού

Τέλος η Νικολέττα Βλαβιανού αναφέρθηκε στη λάθος ηλικία που έχουν καταχωρήσει στο Wikipedia λέγοντας: «Πάω να συζητήσω για μια δουλειά και συναντώ έναν κύριο ο οποίος ήταν περίπου 10 χρόνια μεγαλύτερός μου, φαινόταν.

Κάποια στιγμή μου λέει για ένα γεγονός που το είχε ζήσει η μάνα μου και τον ρωτάω κάποια στιγμή γιατί μου μιλάει σαν να είμαι μεγαλύτερη;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και μου απαντάει ‘μα στο wikipedia λέει άλλα’. ‘Άσε το wikipedia ρε άνθρωπε’ του είπα. Αλλά επειδή έχω μάθει ότι συνάδελφός μου επενέβη με δικηγόρο, θα το κάνω κι εγώ. Όχι μόνο γι’ αυτό, αλλά επειδή έχει και ένα ελλιπέστατο βιογραφικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.