Πολλές φορές κάνουν πίσω παρότι έχουν δίκιο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση

Το ένα σίγουρα δεν περίμενες να ανήκει στην τριάδα

Πολλές φορές κάνουν πίσω παρότι έχουν δίκιο: Αυτά είναι τα τρία ζώδια που έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση

Υπάρχουν τρία ζώδια τα οποία έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης κι ενώ μπορεί να είναι ικανά, δεν πιστεύουν στον εαυτό τους με αποτέλεσμα να μην διεκδικούν όσα θέλουν.

Δες την παρακάτω λίστα:

Καρκίνος

Ενα από τα βασικά του μειονεκτήματα του Καρκίνου είναι ότι παίρνει τα πράγματα πολύ προσωπικά και η ανασφάλειά του είναι έντονη. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητος και συναισθηματικός, με αποτέλεσμα να μην διεκδικεί όσα επιθυμεί από έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει έντονη ανασφάλεια και δεν είναι ευχαριστημένος ποτέ με τον εαυτό του. Εχει χαμηλή αυτοπεποίθηση και είναι επικριτικός, τόσο με τους άλλους όσο και με τον εαυτό του. Αυτό το ζώδιο θέλει να κάνει καλή εντύπωση στους γύρω του αλλά επειδή δεν πιστεύει πολύ στον εαυτό του, είναι γεμάτος ανασφάλειες.

Δίδυμος

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κι όμως! Οι Δίδυμοι, εξ αιτίας της «διπλής» τους φύσης, το πόσο σίγουροι αισθάνονται για τον εαυτό τους εξαρτάται από τη διάθεση και τις συνθήκες. Άλλοτε νιώθουν πολύ δυνατοί και κερδίζουν τις εντυπώσεις, κι άλλοτε νιώθουν έξω από τα νερά τους και αισθάνονται ανασφαλείς και αδύναμοι να κατακτήσουν τα θέλω τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.