Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές από τη σειρά «Beverly Hills 90210» (φωτό)

Τα χρόνια περνούν και οι έφηβοι των 90s μεγάλωσαν

Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα οι πρωταγωνιστές από τη σειρά «Beverly Hills 90210» (φωτό)

Έχουν περάσει 32 χρόνια από τότε που ο κόσμος γνώρισε για πρώτη φορά τη σειρά «Beverly Hills 90210» (γνωστό στη χώρα μας ως «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»).

Παρόλο που υπάρχουν πολλές εμβληματικές σειρές από τη μακρινή εποχή των 90’s, το Beverly Hills, 90210 ήταν πάντοτε ένα “κλικ” πιο αγαπημένη από όλες τις υπόλοιπες.

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να φτιαχτούν σειρές σαν αυτή, κατά καιρούς, αλλά τα αγαπημένα πρόσωπα της Kelly, του Dylan, του Brandon, της Brenda, της Donna και όλων των υπόλοιπων χαρακτήρων έχουν ξεχωρίσει στο μυαλό και στην καρδιά όλων μας.

Πού βρίσκονται, όμως, σήμερα οι λατρεμένοι πρωταγωνιστές της σειράς;

Jennie Garth

Η ηθοποιός ηγήθηκε στο West Beverly από το 1990 έως το 2000 ως πριγκίπισσα του Beverly Hills με το όνομα Kelly Taylor. Η Kelly ήταν κολλητή με τη Donna και την Brenda και μέρος ενός από τα μεγαλύτερα ερωτικά τρίγωνα της τηλεόρασης, αφού έβγαινε με τον Brandon και τον Dylan. Από τότε που ολοκληρώθηκε η σειρά, η Garth πρωταγωνίστησε στο What I Like About You και στο Mystery Girls και διαγωνίστηκε στο Dancing With the Stars, το 2007. Η Garth εμφανίστηκε επίσης στην επιστροφή του σόου το 2008, παίζοντας μια ενήλικη εκδοχή του ρόλου που την έκανε διάσημη. Στη συνέχεια επανενώθηκε με τα υπόλοιπα μέλη του 90210, το καλοκαίρι του 2019 για να παίξει τον εαυτό της, αναπολώντας τις μέρες της ως Kelly Taylor. Μαζί με την Spelling κυκλοφόρησαν το podcast για επανάληψη της σειράς, με τίτλο “9021OMG”, το 2020. Ένα χρόνο αργότερα, η ηθοποιός πρωταγωνίστησε σε δύο τηλεοπτικές ταινίες. Το 2013, μετά από 12 χρόνια γάμου, η ηθοποιός χώρισε με τον αστέρα του Twilight , Peter Facinelli, με τον οποίο έχει τρία παιδιά. Παντρεύτηκε ξανά, με τον ηθοποιό Dave Abrams, το 2015.

Jason Priestley

Ο Καναδός ηθοποιός έπαιξε τον καρδιοκατακτητή και ηθικό νέο του σχολείου, Brandon Walsh, από το 1990 έως το 2000, αποχωρώντας στην αρχή της ένατης σεζόν καθώς ο χαρακτήρας του άρχισε να ταξιδεύει σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο για την καριέρα του στη δημοσιογραφία. Ο Priestley, ο οποίος υποδύεται τον Matt Shade στο Private Eyes της Global TV από το 2016, επέστρεψε στον πρώην ταχυδρομικό του κώδικα, 90210, όταν η -σχεδόν επιστροφή- έξι επεισοδίων της σειράς, προβλήθηκε στο Fox τον Αύγουστο του 2019. Έχει μια κόρη, την Ava, και έναν γιο , τον Dashiell, με τη σύζυγό του Naomi Lowde-Priestley, την οποία παντρεύτηκε το 2005.

Shannen Doherty

Διάσημη επειδή προκαλούσε προβλήματα στο πλατό, η Doherty έπαιξε την ξεροκέφαλη, περίεργη δίδυμη αδερφή του Brandon, Brenda, από το 1990 έως το 1994. Αν και ο χαρακτήρας της έφυγε από το σόου σωματικά, αναφερόταν ως κοπέλα του Dylan μέχρι την 9η σεζόν, όταν εκείνος ανακοίνωσε ότι είχαν χωρίσει. Στη συνέχεια, η ηθοποιός πέρασε τρία χρόνια στην επιτυχημένη σειρά “Charmed”, αλλά έφυγε από το σόου το 2001, λόγω φημολογούμενης διαμάχης με την ηθοποιό Alyssa Milano. Παντρεύτηκε και χώρισε δύο φορές (Rick Salomon, Ashley Hamilton) πριν γνωρίσει και ερωτευτεί κεραυνοβόλα τον σύζυγό της Kurt Iswarienko, τον οποίο παντρεύτηκε το 2011. Η Doherty απέκτησε προβλήματα υγείας το 2015, όταν αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού. Μέχρι το 2017, ήταν σε ύφεση, αλλά τον Φεβρουάριο του 2020, ανακοίνωσε ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει και ήταν στο 4ο στάδιο. Επαγγελματικά, επανέλαβε τον ρόλο της ως Brenda Walsh για μερικά επεισόδια και ενώθηκε με τους πρώην συνεργάτες της για την αναβίωση του BH, 90210. Η Doherty ήταν μέρος της βραχύβιας επιστροφής των Heathers το 2018 και εμφανίστηκε επίσης στο Dancing With the Stars το 2010. Μετά τον θάνατο της Perry, εμφανίστηκε στο Riverdale τον Οκτώβριο του 2019 ως φόρο τιμής στον έρωτά της στην οθόνη. Ακόμα εμφανίστηκε σε πολλές ταινίες το 2021. Η ελπίδα της για το 2022 είναι για «πολύ περισσότερη έρευνα και πρόοδο όσον αφορά την εύρεση της θεραπείας για τον καρκίνο», είπε στο Entertainment Tonight τον Δεκέμβριο του 2021.

Luke Perry

Ο εμβληματικός ηθοποιός υποδύθηκε τον έφηβο επαναστάτη Dylan McKay — και την πρώτη αγάπη της Brenda Walsh — από το 1990 έως το 2000. Ο McKay συνδέθηκε επίσης ρομαντικά με την Kelly Taylor και τη Valerie Malone στη σειρά. Μετά το BH, ο Perry, ανέβηκε στη σκηνή στη θεατρική παραγωγή του West End του Λονδίνου, “When Harry met Sally” μαζί με την Alyson Hannigan. Αργότερα, έπαιξε έναν κρατούμενο στο Oz του HBO, έπαιξε ως guest-star ρόλο ως gay παρατηρητής πουλιών στο Will & Grace και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ως Linc Stark στο John From Cincinnati. Υποδύθηκε τον Fred Andrews στο κύριο καστ της σειράς “Riverdale”. Το Μάρτιο του 2019, έγινε γνωστός ο θάνατός του από ισχαιμικό επεισόδιο.

Tori Spelling

H κόρη του μεγιστάνα παραγωγού του Χόλιγουντ Aaron Spelling, έγινε αρχικά διάσημη όταν πρωταγωνίστησε στα 17 της χρόνια ως παρθένα Donna Martin στο BH,90210. Από τότε, η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικά ριάλιτι, έχει αποκτήσει 6 παιδιά και έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο κατά καιρούς με την προσωπική ζωή και τα σκάνδαλα με το σύζυγό της που την απατούσε, ενώ η ίδια πρόσφατα παραδέχτηκε πως αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο της. Η Spelling και ο McDermott πυροδότησαν φήμες το 2021, αφού η ηθοποιός αποκάλυψε ότι δεν κοιμούνται πλέον στο ίδιο κρεβάτι και ότι δε συμπεριλήφθηκε στη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς της. Ωστόσο, τον Μάρτιο του 2022, ο Καναδός McDermott συμπεριέλαβε τη Spelling στο αφιέρωμα του για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Brian Austin Green

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το 1990 έως το 2000, ο Green έπαιξε τον αξιαγάπητο, αλλά σπασίκλα David Silver, ο οποίος φιλοδοξούσε να γίνει χιπ-χοπ καλλιτέχνης. Ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε πολλές επιτυχημένες σειρές από τότε, συμπεριλαμβανομένων των: Freddie το 2005, Desperate Housewives από το 2010 έως 2011 και Anger Management, στις οποίες έπαιξε τον Sean Healy, το 2012. Έπαιξε τον εαυτό του στην επιστροφή του Beverly Hills το 2019. Ο Green έχει πέντε παιδιά: ένα με τη Vanessa Marcil, τρία με τη Megan Fox, ενώ καλωσόρισε τον πέμπτο γιο του τον Ιούνιο του 2022, με τη Sharna Burgess, με την οποία άρχισε να βγαίνει τον Δεκέμβριο του 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.