Πρώην πρόεδρος φίλων Eurovision: «Δεν γίνεται να αλλάζουμε κανάλι για να αποφεύγουμε τον σχολιασμό του Καπουτζίδη»

«Η ΕΡΤ κάτι πρέπει να κάνει - Η παρουσία του ήταν απαράδεκτη»

Πρώην πρόεδρος φίλων Eurovision: «Δεν γίνεται να αλλάζουμε κανάλι για να αποφεύγουμε τον σχολιασμό του Καπουτζίδη»

Η φετινή Eurovision μία προβλέψιμη νίκη, αυτή της Ουκρανίας, διότι απλούστατα ήταν προαποφασισμένη.

Όμως αυτή ήταν η μία πτυχή του προβλήματος. Το άλλο ήταν η παρουσίαση του Γ.Καπουτζίδη η οποία για πολλούς λόγους ήταν τραγική.

Συμφωνείτε με την θέση που εξέφρασε ο Κ.Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Κογκρέσο ότι η Μαριούπολη είναι το «νέο Μεσολόγγι»;

  • Όχι (93%, 30.383 Votes)
  • Ίσως όχι (1%, 338 Votes)
  • Ναι (4%, 1.278 Votes)
  • Ίσως ναι (1%, 303 Votes)
  • Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ (1%, 266 Votes)

Σύνολο ψήφων: 32.568

Loading ... Loading ...

Και δεν το λέμε εμείς που τον διαγωνισμό τον θεωρούμε κάκιστου είδους. Το λένε άνθρωποι που τον αγαπούν.

Ένας από αυτούς που εξέφρασαν δημόσια της δυσαρέσκειά τους ήταν ο πρώην πρόεδρος του OGAE, Αντώνης Καρατζίκος. Μάλιστα, ο κ. Καρατζίκος όχι μόνο είπε ότι δεν του άρεσε η παρουσίαση του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά παράλληλα του ζήτησε και δημόσια να αποσυρθεί.

Αμέσως μετά το τέλος και της μετάδοσης του Β’ Ημιτελικού, ήταν από τους πρώτους που εκδήλωσαν τη δυσαρέσκειά τους για την παρουσίαση της βραδιάς κυρίως από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

«Θα το πω όσο πιο αξιοπρεπώς μπορώ. Η παρουσίαση του σημερινού ημιτελικού ήταν απαράδεκτη. Νομίζω ο Γιώργος Καπουτζίδης πρέπει τελικά να αποσυρθεί. Δεν γίνεται να αλλάζουμε κανάλι για να αποφεύγουμε τον σχολιασμό. Παρασύρει και την Κοζάκου στην δική του ατμόσφαιρα που είναι λάθος, λάθος, λάθος. Η ΕΡΤ πρέπει κάτι να κάνει» έγραψε στη σελίδα του στο Facebook.

Ενώ τη δημοσίευσή του αυτή σχολίασε και στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα».

«Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ’ επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή…» δήλωσε σχετικά ο Αντώνης Καρατζίκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το OGAE είναι διεθνής οργανισμός που αποτελείται από ένα δίκτυο 42 ενώσεων φίλων του Διαγωνισμού Τραγουδιού Γιουροβίζιον σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.