ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρέθυμνο: Αυτή είναι η καλλονή που διεκδικεί το στέμμα της «Miss Κρήτη» (φώτος)

Η 19χρονη Δάφνη Λαζίδου

Ρέθυμνο: Αυτή είναι η καλλονή που διεκδικεί το στέμμα της «Miss Κρήτη» (φώτος)

Λίγες ημέρες έμειναν για τον 42ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς, εκεί όπου 14 πανέμορφα κορίτσια θα διεκδικήσουν τους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών καθώς κι εκείνον της Miss Κρήτη Young.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα δεξιώσεων «Κήπος των Αισθήσεων» στο Ηράκλειο, με το φυσιολογικό άγχος και την δίψα τους για διάκριση να υπερτερούν κάθε άλλου συναισθήματος, οι διαγωνιζόμενες θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να εντυπωσιάσουν κοινό και κριτική επιτροπή.

Ανάμεσά τους, ξεχωρίζει η 19χρονη Δάφνη Λαζίδου, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί.

Με την οικογένειά της να αποτελεί «απάγκιο» εμπιστοσύνης, η νεαρή Δάφνη είναι λογικό να κερδίζει πόντους αυτοπεποίθησης και να ρίχνεται στη μάχη του 42ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς με περίσσιο θάρρος.

Η ίδια όντας μαθημένη σε συνθήκες ανταγωνισμού από πολύ μικρή ηλικία -έπαιζε μπάσκετ στο Αρκάδι για 9 ολόκληρα χρόνια, δεν φαίνεται να διακατέχεται από άγχος, παρά μόνο από μια γλυκιά προσμονή για τη μεγάλη βραδιά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τηλεοπτική μετάδοση του 42ου Παγκρήτιου Διαγωνισμού Ομορφιάς  θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 21:0ο από τον τηλεοπτικό σταθμό CRETA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.