ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ριάνα: Έδειξε τον γιο της στο Tik Tok και έγινε viral (βίντεο)

Δείτε το βίντεο και πραγματικά θα... ''λιώσετε''

Ριάνα: Έδειξε τον γιο της στο Tik Tok και έγινε viral (βίντεο)

Η Ριάνα ανήρτησε για πρώτη φορά ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται το μωρό της, το αγοράκι που απέκτησε τον Μάιο μαζί με τον σύντροφό της ράπερ A$AP Rocky.

Το διάρκειας 45 δευτερολέπτων βίντεο που ανέβασε στο TikTok, είναι το πρώτο που ανεβάζει η τραγουδίστρια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχει ήδη συγκεντρώσει 11,5 εκατομμύρια θεάσεις και 3,4 εκατομμύρια likes από χθες που αναρτήθηκε.

Στο βίντεο εμφανίζεται το αγοράκι χαμογελαστό να προσπαθεί να φτάσει το τηλέφωνο της Ριάνα ενώ εκείνη του λέει «Προσπαθείς να πιάσεις το τηλέφωνο της μαμάς;».

Η 34χρονη καλλιτέχνης, γνωστή από τις μεγάλες επιτυχίες της «Diamonds» και «Umbrella», γέννησε τον Μάιο αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες όπως το όνομα του παιδιού.

Γεννημένη στα νησιά Μπαρμπέιντος η τραγουδίστρια το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Ρόμπιν Ριάνα Φέντι, έχει γίνει δισεκατομμυριούχος τα τελευταία χρόνια και έχει επεκτείνει την καριέρα της και στη μόδα.

@rihannahacked

♬ original sound – Rihanna

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.