Ριάνα: Υπέγραψε συμφωνία εκατομμυρίων για ντοκιμαντέρ στο Apple TV+

Η σούπερ σταρ θα εμφανιστεί σε παραγωγή με θέμα την ζωή της

Ριάνα: Υπέγραψε συμφωνία εκατομμυρίων για ντοκιμαντέρ στο Apple TV+

Συμφωνία πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με την Apple TV+ έκανε η Ριάνα, για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα καταγράφει την επιστροφή της στη σκηνή πριν την εμφάνιση στο Super Bowl LVII του επόμενου έτους.

Η 34χρονη τραγουδίστρια συμφώνησε με την εταιρεία μετά την επανεμφάνισή της στα charts τον περασμένο μήνα με το σινγκλ «Lift Me Up» από το «Black Panther: Wakanda Forever».

«Υπάρχει τεράστια ζήτηση για ο,τιδήποτε έχει να κάνει με τη Rihanna, ειδικά εφόσον αυτή θα είναι η μεγάλη επιστροφή της στη σκηνή για πρώτη φορά μετά από χρόνια», δήλωσε πηγή της μουσικής βιομηχανίας στη βρετανική Sun.

«Η Rihanna είναι μια τεράστια δύναμη στη μουσική και γι’ αυτό η Apple πλήρωσε εκατομμύρια», πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε, το ντοκιμαντέρ θα καταγράφει την βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια «κατά τη διάρκεια των προβών και των συναντήσεων πριν  τη μεγάλη βραδιά και θα δώσει μια εικόνα για το πώς είναι πραγματικά η ζωή της τώρα που επιστρέφει στην ποπ ως μητέρα», μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού νωρίτερα φέτος με τον ράπερ A$AP Rocky.

Η Ριάνα «ανυπομονεί να θυμίσει στον κόσμο γιατί είναι μία από τις μεγαλύτερες ερμηνεύτριες όλων των εποχών», καθώς «το Super Bowl είναι μία από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο, αν όχι η μεγαλύτερη, οπότε το σόου της θα ήταν πάντα τεράστιο. Αν προσθέσουμε ότι πρόκειται για ζωντανή επιστροφή, η πίεση είναι τεράστια».

Η διάσημη τραγουδίστρια σχολίασε την μεγάλη επιστροφή της, μιλώντας στο AP νωρίτερα αυτό το μήνα, πριν το Savage X Fenty Show Vol. 4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν πρόκειται να αφήσω το μωρό μου, θα το  αφήσω για κάτι ξεχωριστό», είπε. «Ήταν ή τώρα ή ποτέ για μένα», τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.