ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στέλλα Γεωργιάδου: Αυτό είναι το τραγούδι που της σκηνοθέτησε ο Γ.Λάνθιμος

Δεν έβαλε ποτέ το ονομά του στο τραγούδι της

Στέλλα Γεωργιάδου: Αυτό είναι το τραγούδι που της σκηνοθέτησε ο Γ.Λάνθιμος

Για τον Γιώργο Λάνθιμο μίλησε η τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου, αποκαλύπτοντας σε ποιο βιντεοκλίπ της είχε κάνει την σκηνοθεσία αλλά δεν έβαλε ποτέ το όνομά του και έτσι δεν έγινε γνωστό.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε:

«Συνεργάστηκα με τον Γιώργο Λάνθιμο στο “Τώρα Μου Μιλάει” αλλά δεν έβαζε το όνομά του τότε. Είχε γράψει: σκηνοθεσία νούμερο 3. Ήταν το τρίτο και τελευταίο βίντεο κλιπ νομίζω που έκανε.

Είχαν γίνει όλα πολύ γρήγορα σε ένα green box, αναρωτιόμουν πώς θα έβγαινε το αποτέλεσμα. Ακόμα και σήμερα όμως φαίνεται πολύ φρέσκο».

Το 2011 τα παράτησα όλα και έφυγα από την Ελλάδα. Αυτό ξεκίνησε λίγα χρόνια πριν που έβλεπα ότι τα πράγματα με τη δουλειά δεν πήγαιναν πολύ καλά, είχα ένα προαίσθημα. Το συζητούσα με τον αδελφό μου και μου πρότεινε να πάω στην Κύπρο για να χτίσουμε αυτή τη φάρμα.

Έρχονται σχολεία, γκρουπ από όλο τον κόσμο, γίνονται γάμοι. Έρχονται οι επισκέπτες και τους δείχνουμε την αγάπη για τα γαϊδουράκια. Όταν έχω τις μαύρες μου, κάνουμε τις καλύτερες αγκαλιές».

Παράλληλα, μίλησε για το ενδεχόμενο να της γίνει μια καλή επαγγελματική πρόταση:

«Αν μου ερχόταν μία πολύ καλή πρόταση, θα το σκεφτόμουν σοβαρά να επιστρέψω. Μου λείπει αυτή η λάμψη. Η τελευταία μου μεγάλη συνεργασία, αν δεν κάνω λάθος, ήταν στην Πύλη Αξιού στη Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Καρρά και την Άντζελα Δημητρίου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξέρεις πόσοι συνάδελφοι με έπαιρναν τηλέφωνο τον πρώτο καιρό και μου έλεγαν ότι ήταν μέσα στην ανασφάλεια; Ήξερα τι έκανα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.