ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Σ.Μπιμπίλας: «Έκανα φωτογράφιση ως Μέγας Αλέξανδρος έτσι για να τη “σπάσω” σε μερικούς»!

«Έχω δεχτεί πολύ bullyig για κάποια πράγματα»

Σ.Μπιμπίλας: «Έκανα φωτογράφιση ως Μέγας Αλέξανδρος έτσι για να τη “σπάσω” σε μερικούς»!

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για το bullying που έχει βιώσει, τις ξένες παραγωγές που έχει συμμετάσχει, αλλά και τη Μάρθα Καραγιάννη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά δήλωσε:

«Στα 20 μου μου είχε γίνει πρόταση από αμερικανική παραγωγή να κάνω δοκιμαστικό για τον Μέγα Αλέξανδρο, λόγω της ομοιότητας. Σε λίγες ημέρες θα βγει μια φωτογράφισή μου ως Μέγας Αλέξανδρος, έτσι για να την σπάσουμε σε μερικούς που ό,τι κι αν πεις, σου κάνουν bullying».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε πιο αναλυτικά στις κακές συμπεριφορές που έχει αντιμετωπίσει.

«Έχω δεχτεί πολύ bullyig για κάποια πράγματα. Ειδικά την περίοδο με τα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Κάποιοι ήθελαν να με εμφανίσουν ως κιτς και τρας. Η σοβαροφάνεια είναι κακό πράγμα. Είχε συμβεί μια μικρή παρεξήγηση με τον Σταμάτη Φασουλή η οποία λύθηκε, μιλάω και με αυτούς που έχω συρθεί στα δικαστήρια», εξήγησε.

Όσο για τις ξένες παραγωγές που έχει συμμετάσχει όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε: «Παίζω σε μια ρωσική παραγωγή, έχω παίξει σε μια γιαπωνέζικη και σε μια αμερικανική και στο “Crown” που κόπηκε η σκηνή, αλλά θα παίρνω δικαιώματα».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο τον συνέδεε κάποτε μια δυνατή φιλία. «Σε ένα κεντρικό θέατρο έβαλαν το όνομά μου με τα νέα παιδιά και ο Φιλιππίδης μπήκε μπροστά κι είπε ότι είναι λάθος. Η δικαιοσύνη δεν έπεσε από τον ουρανό, άνθρωποι φτιάχνουν τους νόμους και μπορεί να είναι ατελείς ή να έχουν λάθη», είπε κλείνοντας.

Τέλος, είπε συγκινημένος για τη Μάρθα Καραγιάννη: «Η απώλειά της ήταν μεγάλο χτύπημα για μένα. Η Μάρθα ήταν ορόσημο στη ζωή μου. Μου έδειξε τι θα πει φιλανθρωπία χωρίς ο άλλος να ξέρει ότι την κάνεις.

Αυτό το πράγμα της Μάρθας δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Έχω αφήσει ένα ηχητικό για να παίξει στην κηδεία μου. Σε αυτό λέω ανάμεσα σε άλλα “ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ακόμα κι αν με πλήγωσαν”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.