ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάκης Κατσούλης: Υποψήφιος στις εκλογές μετά την νίκη στο Survivor

Η ανακοίνωση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργος Πατούλης

Σάκης Κατσούλης: Υποψήφιος στις εκλογές μετά την νίκη στο Survivor

Σε έναν νέο… στίβο μάχης, αυτόν της πολιτικής θα μπει πια ο Σάκης Κατσούλης.

Μέσα από μια επίσημη ανακοίνωση, το απόγευμα της Παρασκευής, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης καλωσόρισε τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης στην παράταξη του για την Περιφέρεια Αττικής εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή σε αυτήν ανθρώπων νέων και ενεργών, που θέλουν να δουν τον τόπο τους να εξελίσσεται και να αλλάζει προς το καλύτερο.

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στην οικογένεια της Νέας Αρχής έναν δραστήριο και εργατικό υποψήφιο που διαθέτει ισχυρή θέληση να προσφέρει το καλύτερο δυνατό στον τόπο και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης. Καλωσορίζω και πάλι τον Σάκη Κατσούλη στην Παράταξη τα Νέας Αρχής και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα, για μια καλύτερη Αττική, πρότυπο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ο Σάκης Κατσούλης, έχει τελειώσει το τμήμα Φυσικοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (π. ΤΕΙ Αθηνών) και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, για 13 χρόνια από τη θέση του τερματοφύλακα, σε μεγάλες ελληνικές ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ανήσυχο πνεύμα του τον οδήγησε στην επαγγελματική του εξέλιξη, μέσα από τον κόσμο του επιχειρείν, όπου δραστηριοποιείται έως και σήμερα. Αναδείχθηκε νικητής στο φετινό Survivor, αλλά και το 2021.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.