ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σίγουρα δεν την γνωρίζεις: Αυτή είναι η θετική ιδιότητα που έχει το μάσημα… τσίχλας

Θα μπορούσε να προκαλέσει αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στον εγκέφαλο

Σίγουρα δεν την γνωρίζεις: Αυτή είναι η θετική ιδιότητα που έχει το μάσημα… τσίχλας

Το μάσημα τσίχλας είναι μια δημοφιλής συνήθεια για μικρούς και μεγάλους, με τους  περισσότερους να τη χρησιμοποιούν για δροσερή αναπνοή.

Επιπλέον χρησιμοποιείται από κάποιους γιατί κρατά απασχολημένο όποιον θέλει να κόψει το τσιγάρο αλλά και για να μειώσει το τσιμπολόγημα.

Ποια άλλη ιδιότητα έχει όμως η τσίχλα που πολλοί δεν το γνωρίζουμε; Βελτιώνει την πέψη και σας κάνει πιο έξυπνους!

Σύμφωνα με μελέτη του 2013, η μάσηση μιας τσίχλας μετά από μια χειρουργική επέμβαση διεγείρει τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος κάτι που είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την περίπτωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, σύμφωνα με μια έρευνα που έκαναν επιστήμονες του Πανεπιστημίου Σεντ Λόρενς στη Νέα Υόρκη και η οποία δημοσιεύτηκε στη γαλλική επιθεώρηση Appetite, η λειτουργία της μάσησης θα μπορούσε να προκαλέσει αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στον εγκέφαλο και έτσι να μεγιστοποιήσει την οξυγόνωση και τις ικανότητές του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.